opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Veranda en terraszeilen

Veranda- en terraszeilen zijn een stijlvolle oplossing voor het creëren van extra overdekte gebieden in tuinen. Het heeft een zuilvormig dak bevestigd aan bevestigingspunten. Daar kunt u creatief in zijn, als het maar goed gespannen en door middel van de juiste bevestigingsmaterialen bevestigd wordt. Deze krijgt u standaard bij de bestelling meegeleverd.

De veranda wordt vaak gebruikt voor het afdekken van een omgeving, waar u lekker met de familie kunt zitten.

  1. HDPE materiaal 95% bescherming tegen UV
  2. 80% Windreductie -, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
  3. Gewicht hdpe 285gr/m²
  4. Venster materiaal: Crystel 500 plus
  5. Voorzien van 2 naden, tussen venster en doek
  6. Afwerking rondom met polypropyleen band
  7. Sluiting boven en zijkanten: Ovale ogen met tourniquets, patentbeugels of tenax
  8. Extra deur met 2 ritsen(deur afmeting is op wens)
  9. De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
  10. Garantie: 2 jaar

Waarom een veranda en terraszeil bestellen?

Schaduwzeilen zijn stofstructuren zoals een scheepszeil, opgehangen aan ankerpunten om buiten een schaduwgebied te creëren. Ze bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om het creëren van een stijlvolle aangepaste schaduwoplossing voor de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten en kunnen in vrijwel elke positie, onder elke hoek en tegen de meeste oppervlakken worden gemonteerd om zelfs in de moeilijkst bereikbare gebieden rustgevende schaduw te bieden.
 

Snelle en eenvoudige installatie

Verandazeilen zijn zo effectief omdat een enkel vel UV-bestendig weefsel op zoveel verschillende manieren kan worden gespannen.

Het installeren van een veranda- of terraszeil is slechts een kwestie van het creëren van de nodige spanning in elke hoek en het bevestigen op een stevig oppervlak. Afgezien van dat bent u vrij om te experimenteren. Onze klanten hebben houten, metalen en betonnen palen, serre muren en zelfs bomen gebruikt als bevestigingspunten, wat de veelzijdigheid van het zeil benadrukt.

Bent u op zoek naar het juiste formaat veranda- of terraszeil dat bij uw behoeften past? Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een zeil dat exact aan uw specificaties voldoet.