opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Kant-en-klare verandazeilen

Een veranda heeft veel voordelen. Isolatie van het voorste deel van het huis; bescherming van de toegangsdeur tegen het binnendringen van de koude wind; beschermt het huis tegen indringers; verhoogt de geluidsisolatieen vormt extra ruimte.

Een veranda afdichten wordt mogelijk gemaakt door een verandazeil. Als de wind wat koeler wordt hebt u weer plezier in uw veranda. Wij maken perfecte verandazeilen, voorzien van raamindelingen en past bij de veranda en uw woning. We kunnen de verandazeilen op maat laten maken. Bij uw bestelling kunt u in de omschrijving aangeven wat de afmetingen moeten zijn.

De verandazeilen zijn gemaakt van PVC gecoat zeildoek en leverbaar in diverse kleuren en maten. We kijken samen met onze klanten welke uitstraling het beste past op uw locatie. De PVC verandazeilen zijn zo'n 650 gram/m2.

Voordat u besluit een kant-en-klare verandazeil te kopen, overweeg dan om uw zeil / zeilen te positioneren. Houd rekening met het volgende: - Grootte van het zeil / zeilen - Sterkte van bestaande constructies. - Mogelijkheid om steunpalen of te plaatsen - Locatie van barbecues, richting van de zon, harde wind, elektrische / telefoonkabels, waterleidingen, enz.

De kant-en-klare verandazeilen vormen een prachtige aanvulling op uw terras, achtertuin of andere buitenruimtes. Ze vormen een aantrekkelijke toevoeging aan elk pand en met het juiste ontwerp kunnen ze de aantrekkingskracht van de onderhoudende buitenruimtes versterken. Ze zijn de nieuwste trend in zonbescherming. Verfraai uw veranda met een verandazeil.

Verandazeilen hebben een modulair karakter en bieden een ideale oplossing voor prieel, overkapping, schuur of veranda. Eenvoudig aan elkaar te ritsen en makkelijk op maat te snijden. Onze verandazeilen zijn geschikt voor (semi) permanent gebruik.

U kan de verandazeil op maat op verschillende manieren monteren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een rails. U gebruikt het doek dan als een soort gordijn. Als het weer warmer wordt schuift u het zeil gewoon aan de kant. Naast een rails kunt u nog kiezen voor een oprolsysteem. U takelt het zeil omhoog als u er geen gebruik meer van wil maken. Als u er weer wel gebruik van wil maken laat u het zeil zakken. U kunt bij ons niet alleen terecht om het verandazeil op maat te laten maken, maar ook voor het ophangsysteem. Het ophangsysteem kunnen we direct meeleveren. U kunt meteen aan de slag om het systeem op te hangen onder uw veranda.