opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Zonnezeilen nodig?

Zonnezeilen zijn er in diverse vormen, kleuren en afmetingen om in de schaduw te genieten van uw tuin. Door een zonnezeil boven uw loungeset op het terras of balkon te spannen in een bepaalde vorm zoals een zonnezeil driehoek, zonnezeil vierkant of zonnezeil rechthoek heeft u altijd verkoeling van de schaduw. Met zonnezeilen heeft u nooit het probleem van een mast zoals bij een parasol om schaduw te creëren in uw tuin. Door een ruim aanbod in standaard zonnezeilen heeft Schaduwdoekkeuze.nl altijd een oplossing voor u. Mocht u nu geen keuze kunnen maken uit het standaard assortiment dan kan Schaduwdoekkeuze.nl altijd nog een zonnezeil op maat laten maken.

 

Zonnezeilen goed voor uw gezondheid

Uw gezondheid is zeer belangrijk daarom is het verstandig om niet al te lang van de zonnestralen te genieten. Door het spannen van een zonnezeil bent u voor 95% beschermt tegen de schadelijke Uv straling. Hierdoor kunt u ten alle tijden blijven genieten van de zomerse zonnestralen zonder bang te hoeven zijn voor uw huid.

 

Duurzaamheid van Zonnezeilen

Door het materiaal gebruik van de weerbestendige zonnezeilen, kunststof HDPE voor licht doorlatende zonnezeilen en polyester voor de waterdichte uitvoering hebben deze een lange levensduur. Schaduwdoekkeuze.nl geeft op alle zonnezeilen 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie op de Uv bescherming. Het advies is om het zonnezeil in het najaar en winter periode op te bergen, het buiten laten hangen in het voorjaar en zomer is geen enkel probleem.

 

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.