opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Zonnezeil voor schaduw

U wilt genieten van het mooie zomer weer maar niet continu in de zon zitten, Koop dan een Zonnezeil wat u zowel beschermt tegen de zon en Uv straling alsook tegen een regenbui. Met een zonnezeil boven het terras heeft u ten alle tijde de koelte van een natuurlijk schaduw om u heen. Ondanks de bescherming van 95% tegen schadelijke Uv stralingen heeft u onder een zonnezeil de mogelijkheid om recht tegen de zon in te kijken zonder daar hinder van te ondervinden. Ook biedt een zonne zeil voldoende schaduw en koelten tegen het zonlicht, er blijven altijd voldoende lichtstralen door het zonne zeil heen stralen zonder de schadelijke Uv.

 

Het juiste zonnezeil

Een zonnezeil kopen lijkt heel eenvoudig maar door het ruime aanbod in verschillende kwaliteiten is het belangrijk dat u zicht juist voor laat lichten. Schaduwdoekkeuze.nl staat al lange tijd bekend als een kwaliteit leverancier voor het beste zonnezeil bij u in de tuin. Alle zeilen zijn rondom afgewerkt met extra dubbel gestikte ranbden die voorzien zijn van een verstevegingsband, op de hoeken van ieder zonnezeil zitten stevige dikke Rvs D-ringen waarmee u het zeil strak en stevig kunt aanspannen. Natuurlijk is er keus in een aantal standaard kleuren van een zonnezeil, en wanneer er geen juiste kleur of afmeting tussen zit is maatwerk geen enkel probleem.

 

De nieuwe zonbescherming

Jarenlang was een parasol de enigste bescherming tegen de zon op uw terras of in de tuin. Maar naar gelang de trend steeds meer op het buitenl;even kwam te liggen is ook de vraag naar trendy schaduw oplosiingen gestegen. Hierdoor mag hedendaags een zonnezeil bijna niet meer ontbreken in de tuin. Een zonnezeil biedt naast de perfecte schaduw oplossing ook nog eens een trendy en moderne uitstraling aan uw tuin of terras. Ieder zonnezeil is bestand tegen diverse weersinvloeden en kan nagenoeg de gehele zomer periode probleemloos buiten blijven hangen, het zeil is dus zeer duurzaam vandaar de 2 - 5 jaar fabrieks garantie.

 

Contact

Heeft u interesse in de harmonicadoeken? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.