opc_loader
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

zonnezeil vierkant header

Zonnezeil vierkant bestellen

Houdt rekening bij het kiezen van zonnezeil vierkant met de benodigde extra (26 cm) spanruimte die je bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! De vermelde afmeting op de website bij een zonnezeil vierkant zijn gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Alle zijden van een goed kwalitatief zonnezeil waterdicht zijn hol(conclaaf) uitgesneden. Hierdoor verlies je ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

zonnezeil vierkant waterdicht eigenschappen  

Een zonnezeil of ook wel schaduwdoek waterdicht zijn beide gelijk en hebben dezelfde eigenschappen!

Staat je gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK zonnezeil!

VRAAG NU JE OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 40 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Zonnezeil vierkant weerbestendig en waterdicht schaduwdoek als zonwering overkapping in uw tuin. Monteer een waterdicht vierkant zonnezeil boven uw tuinset en u kunt door de coating die op het schaduwdoek is aangebracht tijdens een regenbui toch buiten blijven zitten. Het is wel verstandig om het zonnezeil vierkant tijdens harde wind te verwijderen omdat bij dit type schaduwdoek de wind er niet doorheen kan en dus veel wind kan vangen. 

Doordat het zonnezeil vierkant water en winddicht is vangt het meer trekkracht bij wind, hierdoor is het belangrijk dat de montage juist gebeurt. Kies hiervoor de aangeboden bevestigingsset voor een vierkant zonnezeil zodat u verzekerd bent van kwaliteit en problemen voorkomt. Wanneer er gebruik wordt gemaakt om het zonnezeil vierkant aan een vrijstaande RVS paal te bevestigen vergeet dan niet om een grondanker in de vloer te plaatsen die stevig genoeg is.

Plaats een zonnezeil vierkant op balkon, terras of tuin als waterdichte zonwering.