opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Pergola vrijstaand

Een vrijstaande pergola heeft enkele voordelen:

 • Extra buitenruimte die er geweldig uitziet en bescherming biedt;
 • Kostenefficiënt;
 • Geen bouwvergunning (lokale voorwaarden zijn mogelijk van toepassing);
 • Vult uw huis aan;
 • Een 'groenere' levensstijl buitenshuis;
 • Profiteert van onze betere zomers;
 • Voegt waarde toe aan uw huis;
 • Extra privacy bij buitenactiviteiten;
 • Alleen hout van duurzame bronnen wordt gebruikt;

Bovendien krijgen ze allemaal een garantie van 5 jaar en worden ze gratis bij u thuis afgeleverd!

Er zijn 2 verschillende soorten pergola's, namelijk:

 1. De traditionele mediterrane pergola
 2. De tuin en/of vrijstaande pergola.

De traditionele pergola's zijn ontworpen om te worden bevestigd aan uw huis of misschien een muur of garage in uw tuin. De vrijstaande pergola's kunnen uit de buurt van gebouwen worden geplaatst - overal in de tuin die groot en vlak genoeg is!

Vrijstaande pergola bestellen

Als buitenleven meer naar uw smaak is, dan is een pergola een goed alternatief voor een serre. Onze geglazuurde pergola's zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het glazen dak, ondersteund door palen, betekent dat u beschutting tegen de regen en de wind hebt - zodat u kunt ontspannen in uw tuin, ongeacht het weer.

Het ontwerp van onze Pergola's is flexibel, zodat u ze kunt aanpassen op de plek die u nodig heeft en de ruimte die u wilt gebruiken. Een populair gebruik, bijvoorbeeld, is voor carports langs de zijkant van een vrijstaande of twee onder een kapwoning. Een pergola vrijstaand is dan erg gemakkelijk. Vooral als u uw tijd buiten in de zomermaanden wil verlengen.

Bij het kiezen van een tuininrichting vindt u prachtige pergola's op de website van Schaduwdoekkeuze.nl. Pergola's zijn een makkelijk te instaleren en kunnen voor een aantal doelen dienen. Ten eerste kunnen ze helpen om schaduw te creëren op zonnige dagen. Dus, wanneer u tijdens een warme dag op uw terras wilt genieten, zult u het niet te warm krijgen. Ten tweede worden pergola's een prachtig decorstuk voor uw tuin. Ze voegen smaak toe en u kunt ervoor kiezen om ze te versieren met kerstverlichting. Of u kunt klimop, rozen of andere planten eraan kwijt. Laten we eens kijken naar wat er nog meer te overwegen valt bij het uitzoeken van de perfecte tuinpergola.

Bekijk de andere pergola’s.