opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Model parasol 
Afmeting parasol 
Deelbare stok 
Kantelbaar 
Materiaal frame;
Kwaliteit doek
Mechanisme 

Zweefparasols

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Zweefparasols

Zweefparasols staan bekend om hun vrij hangende parasols met de mast aan de zijkant. Hierdoor is er maximale ruimte direct onder de parasol. Doordat de mast, zoals bij de meest gangbare modellen, niet in het midden staat is elke opstelling naar wens in de schaduw mogelijk. Er bestaat geen parasol die meer ruimte biedt per m² dan de zweefparasol. En het praktische voorbeeld moet ook worden benoemd, het komt maar al te vaak voor (al dan niet na een biertje teveel) dat iemand opstaat en prompt tegen de parasolmast oploopt. Ook kinderen zijn hier erg bedreven in. Doordat bij zweefparasols de mast niet in de loop staat maar aan de zij- of achterkant wordt dit probleem verholpen. Een ander belangrijk voordeel van zweefparasols is de flexibele verbinding, hiermee kan deze in iedere gewenste stand worden gezet zodat er altijd sprake is van maximale zonwering. Vooral bij een laagstaande zon wordt een parasol vaak diagonaal geplaatst en kan de, vaak in het midden staande mast, erg in de weg staan.

Uitklapbare en vrijdragende armafschermingen

Of het nu gaat om een zweefparasol in je tuin of op het terras van een restaurant: een vrij hangende parasol biedt veel ruimte en schaduw en dat is zijn grootste kracht. Ook het flexibele gebruik en de praktische zwenkbaarheid van de zweefparasol maakt dat dit tot een van de meest geliefde exemplaren behoort. Deze is ook verder aan te vullen met accessoires. De verschillende fabrikanten hebben hiervoor een groot assortiment beschikbaar, dat 
bij ons besteld kan worden.

Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste zweefparasol

Op zoek naar een degelijke en sfeervolle zweefparasol? Bij ons krijg je altijd een kwalitatief hoogwaardig product voor scherpe prijzen.
Kom je er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen je graag verder.
Is een zweefparasol niet wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals aluminium parasols of houtstok parasols.