opc_loader
Filters
€ 112
€ 450
Voorraad

  Zweefparasols

  Zweefparasols staan ​​bekend als zogenaamd vrij hangende parasols met de mast aan de zijkant. Hierdoor is er meer vrije ruimte direct onder de parasol. Dit komt door het feit dat de parasolmast, die normaal in het midden staat, bij een zweefparasol aan de zijkant staan. Enerzijds zorgt dit voor maximale bewegingsvrijheid, anderzijds wordt de functie als zonwering niet negatief beïnvloed, maar zelfs geoptimaliseerd. Omdat de zweefparasol modellen meestal een praktische verbinding hebben, zodat het dak altijd flexibel kan worden gedraaid en uitgelijnd met de zon.

  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

  Klap de vrijdragende armafschermingen dienovereenkomstig uit

  Of het nu gaat voor een zweefparasol in uw tuin of op het terras van een restaurant: een vrij hangende parasol biedt veel ruimte en schaduw en dat is waarschijnlijk zijn grootste kracht. Als u, naast dit flexibele gebruik en de praktische zwenkbaarheid van de zweefparasol, nog steeds extra's op prijs stelt, kunt u uw zweefparasol aanvullen met geschikte accessoires. De verschillende fabrikanten hebben hiervoor een groot assortiment beschikbaar, dat u natuurlijk ook hier bij Schaduwdoekkeuze.nl kunt ontdekken.

  Schaduwdoekkeuze.nl helpt u graag met het kopen van een zweefparasol

  Ook een degelijk en mooi zweefparasol kopen, kies dan voor een aluminium vrij hangende parasol. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

  Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

  Is een zweefparasol niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals aluminium parasols of houtstok parasols.