opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Aluminium buitenjaloezieën  

Aluminium buitenjaloezieën bestellen? Omvat de nieuwste Europese stijl en design, de aluminium buitenjaloezieën biedt fantastische zonwering en winterisolatie. Dit product zal u dramatisch helpen bij het koelen in de zomer, maar ook om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden. Dit gezegd hebbende, zal het ook helpen uw energierekening te verminderen door het elektriciteitsverbruik te beperken.

Een van de belangrijkste voordelen van een aluminium buitenjaloezieën is dat het ongeveer 80% van de hitte beperkt, voordat het eenmaal uw woning binnendringt.

Aluminium buitenjaloezieën bestellen

Het externe rooster is geëvolueerd als de meest veelzijdige en efficiënte manier om de effecten van de zon te beheersen. De buitenjaloezieën zijn nu beschikbaar in een vergrendelingsprofiel van 60 of 94 mm voor een ​​verduisterend effect. Waar de stapeldiepte beperkt is, is een vereenvoudigde vorm beschikbaar.

De meest effectieve vorm van externe zonwering wordt bereikt door bedienbare en intrekbare aluminium buitenjaloezieën. Het is volledig variabel systeem dat bovenaanzichten en natuurlijk licht biedt en al het directe zonlicht blokkeert. Omdat tot 85% van de zonnewinst is geëlimineerd, zijn de energiekosten sterk verlaagd (interne temperaturen kunnen tot 10 ° C dalen), kan helder glas worden gebruikt in plaats van duur getint glas en is er minder behoefte aan kunstmatige verlichting. Het resultaat is een gezondere werk- of leefomgeving.

Aluminium buitenjaloezieën zorgen voor een zeer effectieve zonwering voor al die voorheen onbehandelbare vormen. Het product is volledig verstelbaar en Intrekbaar en kan in talloze vormen worden toegepast. De kop van de jaloezie kan in een willekeurige hoek van 0 tot 45º van horizontaal zijn. Asymmetrische jaloezieën worden aangedreven door een motor of slinger en worden geleid door roestvrijstalen geleidingsstangen. Complex gevormde buitenjaloezieën kunnen worden behandeld met een combinatie van verschillende modellen.

Externe jaloezieën, variabel invallend licht, privacy en bescherming tegen de zon. Maak een architectonisch statement en zorg te allen tijde voor het perfecte binnenmilieu met de aluminium buitenjaloezieën. Onze aluminium jaloezieën bieden ook variabele privacy en bescherming tegen de zon.

Aluminium buitenjaloezieën voor ideale zonwering

Hierbij een compleet overzicht van de modellen en kleuren van de aluminium buitenjaloezieën. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.