opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Buitenzonwering

Buitenzonwering

Online winkel met showroom voor buitenzonwering systemen op maat

Wie zit er achter Schaduwdoekkeuze? Onze bedrijvengroep Outdoor Tuinidee B.V. bestaat al meer dan 20 jaar. In het begin werden er enkel standaard schaduwdoeken en tuinhekbekleding producten verkocht maar langzamerhand is het steeds meer uitgebreid naar complete buitenzonwering systemen. Deels uit eigen productie en deels van gerenommeerde merken. Afhankelijk van wat de klant wenst maken wij zonweringssystemen op maat. Of het nu gaat om luifels, zipscreens van textiel, buiten rolgordijnen, veranda zonwering systemen of complete pergola's en veranda's, je krijgt hier goedkope prijzen met de garantie van kwaliteit.

Voordelige buitenzonwering, zowel privé als commercieel

Of het nu voor privé oplossingen thuis is of voor commerciële doeleinden in de horeca, buiten zonwering systemen zijn steeds vaker nodig. De uitdaging ligt vooral in de geschiktheid van het juiste zonwering systeem voor het juiste doel. Ieder type en model buitenzonwering is weerbestendig en geproduceerd om het hele jaar door buiten te laten hangen. Waar wij ook vaak voor worden ingeschakeld is om oplossingen te creëren die bescherming bieden tegen regen en wind. Vooral bij grotere oppervlaktes zoals veranda’s en terrasoverkappingen kan dit een uitdagende klus worden. Toch is er voor nagenoeg elke situatie een oplossing te verzinnen. Hierna is het woongenot enorm toegenomen omdat er meer en langer gebruik kan worden gemaakt van buiten faciliteiten. In de vroege lente en late herfst met veel zon maar net iets te veel wind kan er toch aangenaam buiten gezeten worden en ook in hartje zomer wanneer de zon erg fel is of er een regenbui even van zich laat gelden hoeft men niet naar binnen te vluchten. Investeringen in deze schermen zijn een garantie voor meer buiten genot en volgens onze klanten dubbel en dik waard. Ook doordat de schermen indien gewenst kunnen worden verwijderd kan men dus alle kanten op. Dit kan bijvoorbeeld niet bij vaste glazen wanden die je vaak ziet bij restaurants en terrassen. Tegenwoordig wordt er ook door de horeca steeds meer gekozen voor onze oplossingen, ook omdat het minder onderhoud behoeft. 

Grote keuze aan producten van buitenjaloezieën tot zipcreens en meer

 • Luifels uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Screens
 • Zipscreens
 • Buitenrolgordijnen
 • Buitenjaloezieën
 • Verandazeilen
 • Verandazonwering
 • Pergola's
 • Veranda's
 • Terrasoverkapping
 • Schoepenzonwering

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Al onze buitenzonwering systemen zoals luifels, zonneschermen of zelfs windschermen en screens vormen de ideale oplossing om je tijdens zomerse dagen te beschermen tegen de zon en de hitte en zo optimaal genot te creëren op een terras of veranda. We stellen al onze kennis ter beschikking om aan jouw wensen te voldoen. Door te kiezen voor gemotoriseerde screens is één druk op de knop voldoende om in een mum van tijd schaduw te creëren.
Het ontwerp en de productie van onze buitenzonwering producten met hoogwaardige materialen zoals geëxtrudeerd aluminium en roestvrij staal bieden al onze producten een grote weerstand tegen weersinvloeden: zon, regen, stof en vervuiling.
Ook hechten wij veel waarde aan de esthetische kant. Door de juiste keuze te maken in kleur en model zorgen onze buitenjaloezieën voor verfijning die een woning een extra moderne en trendy uitstraling geven. Je kan deze aanschaf dan ook zien als een investering, de woning stijgt in waarde na montage van een van onze professionele zonweringssystemen.