opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Plisségordijnen - uw moderne binnenzonwering oplossing

Tegenwoordig zijn plisségordijnen een populaire vervanging of aanvulling als raambekleding. Niet alle huizen en appartementen hebben gordijnen, maar toch is er behoefte aan effectieve privacy en binnenzonwering. In tegenstelling tot de binnenjaloezie wordt het plisségordijn niet op- en naar beneden gerold, maar vouwt het in- en uitelkaar. Je kan dit vergelijken met een muziekinstrument accordeon, het wordt geplooid in elkaar geschoven d.m.v. een koordbediening. In tegenstelling tot rolgordijnen worden plisségordijnen ook vaak direct op het raamkozijn gemonteerd en zorgen zo voor een effectieve verduistering en zonwering van uw kamers.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Plisségordijnen op maat voor elk raam het juiste

Bent je op zoek naar een plissé gordijn voor raam of deur? Dan ben je bij Schaduwdoekkeuze.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt je plisségordijnen in alle denkbare uitvoeringen, zodat de wens naar een privacyscherm, binnenzonwering, verduistering en decoratie voor uw ramen en deuren in de vorm van een plissé op elk moment kan worden bediend. Schaduwdoekkeuze.nl levert hoogwaardige plisséproducten voor alle ramen en deuren. De multifunctionele plisségordijnen zijn tot op de millimeter verstelbaar voor alle denkbare raamvormen. De plisségordijnen zijn gemaakt van bijzonder duurzame materialen, zodat je jarenlang plezier hebt van je plisségordijnen.

Wat betekent plisségordijn?

Om je te laten zien hoe waardevol een plisségordijn als binnenzonwering kan zijn voor ramen en deuren, willen wij je eerst uitleggen wat de term “plisségordijn” eigenlijk betekent. Plisségordijnen worden vaak ook plisségordijnen genoemd omdat de stof die ervoor gebruikt wordt niet recht ( glad ) is, zoals bij rolgordijnen, maar gevouwen ( geplooid ). Een zeer populaire en smaakvolle decoratie wordt plisségordijn genoemd voor ramen en deuren. Als er gekozen wordt voor een plisségordijn dan is een overgordijn of vitrage overbodig. Plisségordijnen voldoen aan veel eisen als raambekleding, denk daarbij aan.

  • Zonwering
  • Privacy verhogend
  • Verduisterend 
  • Decoratief

In tegenstelling tot een rolgordijn is een plisségordijn veel esthetischer doordat het in elkaar geschoven wordt. De vele verschillende mogelijkheden qua stof designs en uitvoeringen bij een plisségordijn zorgen ervoor dat de raambekleding perfect aansluit de inrichtingstijl.

Functionaliteit en voordelen Plisségordijnen voor ramen en deuren

Bij Schaduwdoekkeuze krijg je plisségordijnen op maat gemaakt wat zo de volgende voordelen heeft.

  • Zeer stabiel
  • Lange levensduur
  • Makkelijke installatie
  • Er kan rekening gehouden worden met speciale raamvormen
  • Combinatie van verschillende stofsoorten mogelijk
  • Montage met en zonder boren

Dankzij maatwerk kan men kiezen om bijvoorbeeld plisségordijnen in beide richtingen te laten openen en sluiten. De twee aluminium profielen ( boven en onder ) die worden gebruikt, spannen de veerbelaste koorden zodat openen en sluiten in beide richtingen eenvoudig is. De twee handgrepen, die in het midden aan de aluminium onder- en boven profiel bevestigd zitten van de plisségordijnen, zorgen voor een eenvoudige bediening.

plisségordijn uitvoering