opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Voordeurluifel plaatsen boven uw entree.

Een voordeurluifel is de ideale oplossing als u geen zin heeft in regen als u de deur van het slot haalt. Helaas regent het in Nederland regelmatig en is het slim om hierop voorbereid te zijn. Door een voordeurluifel te plaatsen boven uw entree beschermt u als het ware uw gasten tegen regen en hagelbuien. U kan bijna nooit direct de deur openmaken en het is handig dat uw entree beschermd wordt. Met een voordeurluifel staan uw gasten nooit meer in de kou of regen. Het luifel is modern vormgegeven waardoor deze past bij een moderne voordeur. Dankzij de strakke vormgeving krijgt uw entree een mooie uitstraling en staan uw gasten lekker droog voor de deur.

Voordelen van uw eigen voordeurluifel.

Een voordeurluifel heeft eigenlijk verschillende voordelen waardoor er bijna geen reden meer is om er geen te plaatsen. Het eerste voordeel is dat de luifel schadelijke UV straling blokkeert. Het verf van uw voordeur blijft zo intact en u krijgt geen schade aan uw voordeur. Daarnaast is het natuurlijk ook voor uw gasten wel zo veilig als ze voor de deur staan. De lak op uw voordeur gaat ook langer mee dankzij een nieuwe luifel. De voordeurluifel is ook voorzien van een poedercoating zodat de stalen steunarmen niet gaan roesten. Het luifel is ook bestand tegen alle extreme weersomstandigheden waaronder sneeuw en hagel. U kan zo altijd droog overkomen vanaf bijvoorbeeld uw auto op de oprit richting uw voordeur. Daarnaast krijgen uw gasten een droog welkom terwijl u naar de voordeur loopt om open te doen.

Monteer een voordeurluifel eenvoudig zelf.

Een voordeurluifel kan u heel eenvoudig zelf monteren. U heeft hiervoor geen speciale gereedschappen of kennis nodig. Het enige wat u hoeft te doen is online uw eigen kit bestellen. In de kit zit alles inbegrepen om uw eigen luifel te monteren. Na montage is er geen onderhoud meer nodig en kan u de luifel eenvoudig reinigen met een tuinslang.

Kijk ook bij:

Deurluifels

Schaduwdoeken

Zonnezeilen

Wavesails

Buitengordijnen