opc_loader
Filters
Kies je model 
Materiaal kenmerken 
Breedte op maat 

Verandadoek Coolsail op maat gemaakt

Van de lente tot de herfst is de tuin en het terras een veel gebruikte plaats met een veranda of overkapping verandert u deze in een buiten woonruimte waar u kunt genieten van de eerste zonnestralen. Nadeel is echter dat het in het voor- en najaar nog behoorlijk fris kan zijn zonder afsluiting in de vorm van een verandadoek. Een goede bescherming tegen weer en wind en de mogelijkheid om het klimaat in de veranda flexibel aan te passen aan uw eigen gevoel zijn verandadoeken van Coolsail, die het plezier van een comfortabel verblijf vergroten. Hiervoor biedt Coolsail u innovatieve mogelijkheden: van eenvoudige windbescherming voor terrassen tot complete terrasoverkapping met oprolbare zijpanelen voor uw eigen, flexibele veranda.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Individuele verandadoeken voor gebruik het hele jaar door

U kunt uw verandadoek door Coolsail volledig op maat laten maken, omdat vorm en maat vrij te kiezen zijn. Een ontwerp is mogelijk met en zonder raam en met en zonder ritssluiting. U kunt de verandadoeken eenvoudig zelf plaatsen maar heeft u deze mogelijkheid niet dan kan het ook door onze deskundige medewerkers. Wij maken van uw overkapping een flexibele woonruimte met de oprolbare verandadoeken! Een verandadoek Coolsail is het goedkoper alternatief voor dure screens.

Voorkom condens met verandadoek in ademende stof

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE(High Density Polyethyleen) van 285 g / m² eventueel in combinatie met een doorzichtig raamfolie. Hierdoor is een verandadoek Coolsail robuust en winterbestendig, waardoor de verandadoeken het hele jaar door gebruikt kan worden. Een andere belangrijke unieke eigenschap van een verandadoek Coolsail is dat het hdpe materiaal ademend is en hierdoor schimmel, condens en ander vochtproblemen worden voorkomen. Dit is voordelig voor particuliere gebruikers, omdat ze ook in de winter een extra ruimte hebben waardoor de woonruimte vergroot wordt.