opc_loader
Filters
Kies je model 
Materiaal kenmerken 
Doorzichtig venster 
Breedte op maat 

Verandazeilen

Maak van uw terras een plek voor alle weersomstandigheden. Van lente tot herfst wordt de veranda overkapping een veel gebruikte woonruimte. Een goede bescherming tegen weer en wind en de mogelijkheid om het klimaat in de veranda flexibel aan te passen aan uw eigen gevoel, verlengen het genieten van een comfortabel verblijf. Schaduwdoekkeuze biedt u verschillende mogelijkheden in verandazeilen op maat. Ons aanbod varieert van een eenvoudig verandazeil uit hdpe of pvc tot een complete exclusief verandadoek uit acryl. Met onze verandazeilen maken wij van uw terrasoverkapping een all weather plaats. Bovendien is het goedkope alternatief voor dure screens.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Gebruik pure flexibiliteit

Wilt u, ongeacht het weer, optimaal genieten van het buitengevoel of barbecueën met vrienden en familie op uw terras? Dan is een verandadoek het juiste extra. Het omhult effectief uw terras. Met onze verandadoeken wordt uw terras in een mum van tijd een flexibele overkapping voor het hele jaar gebruik. Om ervoor te zorgen dat u niet zonder maximale flexibiliteit hoeft, bieden wij de verandazeilen op maat in iedere gewenste uitvoering. Vraag uw persoonlijke offerte bij ons aan of laat u adviseren in onze showroom of via de mail c.q. telefoon door een van onze gekwalificeerde medewerkers.

Verscheidenheid aan eigenschappen.

Elke verandazeil die wij monteren, kenmerkt zich door een bijzonder hoge kwaliteitsstandaard. We gebruiken alleen duurzame en stabiele materialen waarmee we uw bekleding kunnen afstemmen op uw individuele behoeften. De vorm en grootte van onze verandadoeken zijn vrij te kiezen en worden op maat gemaakt, zodat u kunt vertrouwen op een perfect samenhangend beeld.