opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Sneller buiten zitten met een Verandazeil die uw veranda afsluit!

Een veranda zorgt ervoor dat je sneller buiten kan zitten en genieten van het buitenleven. Alleen tijdens de wintermaanden wordt het al snel te koud om buiten te zitten. Met een verandazeil kan je de veranda dicht maken op de momenten dat het eigenlijk te koud is om buiten te zitten. Je maakt met het zeil een afgesloten ruimte, waarin je heerlijk kan genieten in de tuin tijdens de lange winterdagen. Dankzij het verandazeil creëer je een extra leefomgeving in je eigen achtertuin. Je kan heerlijk genieten in je tuin en zodra de zomer aanbreekt rol je het zeil eenvoudig op. Dit is het voordeel van een zeil vergeleken met vaste muren langs je veranda.

Verandazeil

Verandazeil op maat van je eigen veranda laten maken

Geen enkele veranda is hetzelfde. De afmetingen zijn verschillend, maar ook de uitstraling. Je hebt misschien bepaalde ideeën over hoe het zeil eruit moet komen te zien. Je wil bijvoorbeeld niet opgesloten zitten en blijven genieten van het uitzicht. Je kan dan overwegen om een zeil met vensters te nemen. Bij ons kan je terecht om zowel kant-en-klare verandazeilen te bestellen als maatwerk. Bij maatwerk maken we de afrastering volledig op maat van je eigen veranda. Wij zorgen ervoor dat het zeil prachtig tussen de muren in past.

Verandazeil gemaakt van hoogwaardige materialen

De verandazeilen worden binnen ons eigen bedrijf op maat gemaakt. Ze worden gemaakt uit hoogwaardige materialen. De basis is 650gr/m2 aan PVC. Het materiaal is niet alleen weerbestendig, maar ook vlam vertragend. Je hoeft dus niet bang te zijn om de vuurschaal lekker warm op te stoken tijdens de wintermaanden. Je maakt het zo aangenaam warm in je eigen achtertuin doordat de verandazeilen de warmte een binnen houden. Je kan het zelfs zo aangenaam warm maken dat je zonder jas in de winter buiten kan zitten. Regen en wind komen er niet meer doorheen en je kan gezellig genieten van een winterbarbecue.

Eenvoudig te bevestigen in je eigen veranda

Eventueel kan je meteen een ophangsysteem mee bestellen. Er zijn verschillende ophangsystemen waar je uit kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails. Met de rails kan je het doek eenvoudig dicht trekken en open doen. Je kan het zien als een soort gordijn dat je dichttrekt als het koud begint te worden. Een alternatief is om er een rolgordijn van te maken. Je kan het doek naar beneden laten vallen als je het koud begint te krijgen. Op een zonnige zomerdag kan je het doek weer oprollen met een speciaal draaimechanisme. Je kan ook nog kiezen voor de traditionele methode. Hierbij wordt het doek opgerold met de hand en vastgemaakt met riempjes. Het is een goedkope oplossing, maar wel effectief als je het zeil wil opbergen. Je kan via onze shop zowel het verandazeil als het ophangsysteem bestellen. De systemen zijn eenvoudig te installeren en je geniet al snel van een beetje winterzon.

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat