opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Bereken direct de verandazeil prijzen voor je eigen overkapping!

Een terrasoverkapping in je tuin is ideaal om tijdens de zomer langer buiten te blijven zitten. Als er onverwacht een regenbui valt blijf je lekker droog. Er is alleen niet rekening gehouden met het Nederlandse weerklimaat. Naast regen kan er regelmatig een bui vallen en koelt het buiten snel af. Zelfs na een warme zomerdag kan je s’avonds een jas nodig hebben als de zon weg is. In het ergste geval moet je zelfs terug naar binnen omdat het te koud wordt. Gelukkig is er een oplossing en dat is een verandazeil ophangen. Met een zeil kan je de wind tegenhouden. Als je de overkapping volledig dichtmaakt kan je het zelfs aangenaam warm stoken onder de overkapping. Vooral als je gebruik maakt van terrasverwarming. Alleen wat zijn de verandazeil prijzen?

Verandazeil prijzen

Wat zijn de verandazeilen prijzen?

Ondanks dat we maatwerk leveren doen we helemaal niet geheimzinnig over de verandazeil prijzen. Op onze website kan je direct uitrekenen hoeveel geld jouw nieuwe zeil gaat kosten. Maak direct van je overkapping een binnenkamer en geniet langer van de zomer in je eigen achtertuin. Tijdens de zomermaanden wordt de temperatuur behaaglijk door zeilen op te hangen. Je blijft zo langer buiten zitten en genieten na een heerlijke barbecue in je eigen achtertuin. Heel even heb je het gevoel dat je op vakantie bent in je eigen tuin.

Bestel meteen een ophangsysteem mee

Je hebt natuurlijk helemaal niets aan een verandazeil zonder ophangsysteem. Je wil natuurlijk wel meteen kunnen genieten van een warme overkapping. Er zijn verschillende ophangsystemen waar je uit kan kiezen bij je bestelling. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails. Je kan hiermee het zeil open en dicht schuiven als een soort gordijn. Een alternatief een oprolsysteem waarmee je het zeil naar boven of beneden takelt. Je kan met deze systemen snel je overkapping sluiten als de kou toetreed. Het goedkoopste systeem is met riempjes. Je rolt het zeil op en maakt hem met riempjes vast aan het plafond. Dit laatste systeem zit standaard bij de verandazeil prijzen inbegrepen. Tegen een meerprijs kan je dit systeem upgraden naar een rails of oprolsysteem.

Elk verandazeil op maat gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze verandazeilen zijn standaard gemaakt van hoogwaardig PVC. Dit is degelijk materiaal en laat geen water door. Het zeil kan tot 90% wind tegenhouden. Door gebruik te maken van PVC is er geen onderhoud nodig. Als het zeil vies geworden is kan je er een vochtige doek overhalen, maar voor de rest stelt het niets voor. Elk zeil is tevens voorzien van een UV filter. Je kan namelijk zelf bepalen welke kleur het zeil krijgt. Het zou natuurlijk zonde zijn als je nieuwe verandazeil van rood naar roze verkleurd. Ervaar zelf het gebruiksgemak van je eigen verandazeil en sluit je overkapping voortaan netjes warm af.

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat