opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Een verandazeil kopen voor je veranda

Je hebt een prachtige veranda overkapping van hout in de tuin laten plaatsen. Het idee hiervan is dat je langer in de tuin kan zitten. Alleen in de praktijk blijk je alleen beschut te zijn voor de regen. Als er een wind komt opzetten koelt het al snel af in Nederland. Overdag kan het in de zomer redelijk warm worden, maar s ’avonds is het al snel te koud om buiten te zitten. Een mooie oplossing is een verandazeil kopen. Je kan hiermee je veranda afsluiten en beschermen tegen de wind. Als de avond valt en het koelt af laat je het zeil gewoon zakken. Je zet de terrasverwarming aan en je zit er weer lekker warm bij.

verandazeil kopen

Laat een verandazeil op maat maken

Geen enkele overkapping is hetzelfde. Je hebt misschien zelfs wel helemaal zelf de overkapping in elkaar gezet. Het is dan niet zo gek dat de maten afwijken. Bij ons kan je alleen een verandazeil kopen op maat van je overkapping. Alles wat we maken is puur maatwerk. Je komt bij ons dus geen kant-en-klaar pakketten tegen. Wij hebben echt puur maatwerk waarbij je helemaal zelf de materialen uitkiest. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor PVC, HDPE of zelfs gaasdoek. PVC is het meest gekozen materiaal. Het heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. PVC kan voor 90% de wind tegenhouden. Vanwege de voordelen kiezen de meeste consumenten voor onze PVC verandazeilen.

Maak het extra comfortabel onder je veranda!

Een verandazeil kopen zorgt ervoor dat het extra comfortabel wordt onder je veranda. Je kan nog langer genieten van de aangename temperaturen in de zomermaanden. Als het voor de meeste Nederlanders te fris wordt sluit je het zeil en geniet je van de aangename warmte. Als je vier verandazeilen koopt kan je zelfs in de wintermaanden buiten zitten. Plaats eventueel een houtkachel onder je veranda en geniet van de aangename warmte. Je krijgt direct het echte woonkamer gevoel in je eigen achtertuin. Het lijkt alsof je een extra kamer gebouwd hebt in je eigen tuin. Dankzij het zeil blijf je lekker afgeschermd van de wind en beleef je een zwoele zomeravond.

Verandazeil heeft vrijwel geen onderhoud nodig

Je wil graag een verandazeil kopen, maar je bent bang voor het onderhoud. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Een verandazeil heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Het enige wat je hoeft te doen is een vochtig doekje eroverheen halen als het zeil vuil geworden is van een flinke regenbui. Na een vochtig doekje kan je weer genieten van een schoon zeil en kan je er weer tegenaan. Doordat het zeil vrijwel geen onderhoud nodig heeft is er nog een reden om ervoor te kiezen. Eigenlijk is er geen reden om niet te investeren in een verandazeil!

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat