opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandavloer

Schaduwdoekkeuze.nl levert diverse houten vloeren voor onder uw veranda of terrasoverkapping. Met een houten vloer onder uw veranda of terrasoverkapping creëert u echt het veranda gevoel.

Uiteraard wordt hier wel altijd rekening gehouden met welke houtsoort zich hiervoor het beste leent. Deze vloeren worden veelal gefundeerd. Op deze fundering wordt een hardhouten regelwerk gemonteerd waarop de vloerdelen kunnen worden bevestigd. Meestal adviseren wij haar klanten te kiezen voor een degelijke maar ook praktische houten vloer die tientallen jaren meegaat.

  • Kunststof vloer
  • Houten vloer
  • Kunstgras

Het meest gezien in de Nederlandse tuinen zijn de hardhouten vlonderdelen met ribbelprofiel. Wij adviseren onze klanten om deze planken juist niet onder een veranda of terrasoverkapping te leggen. De reden hiervan is, dat het in eerste instantie niet praktisch is. Er blijft namelijk altijd vuil, viezigheid en kruimels tussen zitten welke vaak moeilijk weg te vegen zijn omdat het in een gleuf ligt. Daarnaast is het vaak lastig schuiven met stoelen als u aan tafel zit onder uw veranda of terrasoverkapping.

Esthetisch gezien is het ook veel mooier als u mooie brede gladde vloerdelen onder uw veranda of overkapping heeft liggen. Gladde, brede vloerdelen stralen veel meer klasse uit dan de smalle geribbelde vlonderplank. Qua slipgevaar hoeft u zich in beide gevallen nagenoeg geen zorgen te maken. Omdat de vloer onder uw veranda of overkapping ligt wordt deze nauwelijks blootgesteld aan regen en dus aan alg en/of mosvorming. Daarnaast houdt u de vloer van uw veranda of terrasoverkapping waarschijnlijk, net als in uw woonkamer, altijd netjes en schoon.