opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandadoek

Meer comfort en warmte met een afsluitbaar Verandadoek in uw overkapping!

In de wintermaanden gezellig samen onder de overkapping zitten is natuurlijk leuk. Alleen het nadeel is dat er in Nederland al snel een gure wind staat. Ondanks dat de houtkachel aanstaat en je een dikke winterjas aanhebt is de temperatuur te koud om buiten te zitten. Gelukkig is er een oplossing en dat is het verandadoek. Het doek zorgt ervoor dat er geen wind meer onder de overkapping komt en je lekker lang buiten kan zitten. Door de overkapping volledig af te sluiten met doeken kan je zelfs iedere winteravond buiten barbecueën. Als het te warm wordt haal je de doeken gewoon weer weg.

Verandadoek

Verandadoek kan op elke gewenste afmeting gemaakt worden

Wil je een verandadoek ophangen? Je kan hem op iedere gewenste afmeting laten maken. De doeken zijn 90% winddicht en zorgen ervoor dat het aangenaam warm wordt onder de overkapping. Door aan te geven wat jouw afmetingen zijn kunnen we ervoor zorgen dat het doek exact in je overkapping past. Het maakt dus niet uit of je de veranda zelf gebouwd hebt of een kant-en-klaar model gekocht hebt. De doeken worden netjes afgewerkt, zodat ze niet gaan rafelen. Je hebt zo een net doek om op te hangen.

Binnen elk budget een verandadoek op maat

Ben je gebonden aan een bepaalt budget? Geen probleem je kan bij ons al een verandadoek op maat laten maken vanaf € 10 per m2 inclusief verzending. Je hoeft dus echt niet heel veel geld uit te geven voor maatwerk. Uiteraard kunnen we ook doeken leveren gemaakt van extra luxe materialen. Je betaalt hier meer voor, maar de doeken gaan langer mee en ziet er net iets beter uit. Ondanks het prijsverschil zijn alle materialen hoogwaardig en kan je er nog jaren van genieten. De doeken zorgen ervoor dat je lekker uit de wind onder de overkapping kan zitten.

Lekker lang genieten op je terras!

Wil je langer buiten blijven zitten? Geniet lekker lang op het terras met een speciaal verandadoek. Het doek kan voor 90% de wind tegenhouden. Je zit zo lekker lang uit de wind. Het onderhoud van de doek is ook eenvoudig. Met simpele schoonmaakmiddelen die iedereen in huis is maak je het doek schoon. Je hebt alleen een vochtige doek nodig en je doek kan er weer tegenaan. Dit is het voordeel van PVC. Al onze doeken zijn gemaakt van PVC en dit kan je vergelijken met plastic. De speciale UV filter zorgt er alleen voor dat het doek niet verkleurd door de zon. Je moet het doek alleen schoonmaken als er een vrij harde regenbui geweest is en er modder tegen het doek aanzit. Voor de rest is er geen onderhoud nodig en kan je lekker lang in je tuin blijven zitten. Geniet zelfs in de wintermaanden van je overkapping door het verandadoek te laten zakken.

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat