opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Veranda zonwering

Veranda zonwering. Een veranda in de tuin is een zeer prettige oplossing om het woongenot van uw woning te vergroten. Maar er is ook een nadeel en dat is het vele glas wat vaak bij een veranda aanwezig is. Hiervoor is een veranda zonwering vaak een noodzakelijke oplossing om de warmte en zonnestralen buiten te houden. Er zijn diverse zonwerende oplossingen als veranda zonwering zoals het plaatsen van getinte raamfolie, is er in diverse uitvoeringen van zeer luxe tot eenvoudig en efficiënt. Bij de meeste oplossingen van verandazonwering kunt u zelf bepalen hoeveel en wanneer u zon binnenlaat schijnen in uw veranda.Schuifgordijnen Oprolgordijnen rolgordijnen

Flexibele zonwering voor uw veranda

Flexibele zonwering voor uw veranda. Omdat het plaatsen van een veranda vaak al duurder uitvalt dan de bedoeling is wordt er niet direct aan een veranda zonwering gedacht. Naarmate er gebruik gemaakt wordt van de veranda, speelt ook de hitte steeds meer op. Schaduwdoekkeuze.nl biedt daarom een aantal zeer voordelige en interessante verandazonwering oplossingen. Beide zonwering mogelijkheden zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kunnen eenvoudig door uzelf gemonteerd worden, waardoor dure installatiekosten worden vermeden. Bij de veranda zonwering zit een uitgebreide handleiding bij. Het is eenvoudig zelf te installeren.

Zonwerend doek speciaal voor veranda's

Met het HDPE zonwerend doek worden de schadelijke uv-stralen gefilterd maar blijven er toch lichtstralen doorschijnen. Hierdoor is het schaduwdoek stof wat u direct tegen de onderkant van het veranda dak kunt spannen uitermate geschikt als veranda zonwering. De warmte en zonnestralen worden door het schaduwdoek buiten de veranda gehouden maar de lichtstralen schijnen nog door het zonwerende stof heen waardoor er altijd voldoende licht aanwezig is. Er is ook een mogelijkheid voor het monteren van een wavesail onder uw glazendak, zodat u zelf bepaalt wanneer er zon of schaduw moet zijn in uw veranda.

Veranda zonwering voorkomt warmte

Bent u benieuwd naar de veranda zonwering? Zonwering voor uw veranda voorkomt warmte. Hebt u interesse in de veranda zonwering of hebt u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di t/m Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.