opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Veranda verwarming

De veranda verwarming is speciaal ontworpen voor veranda’s, terrassen en tuinhuizen. Hoogwaardige kwaliteit en uitstekend geschikt om onder polycarbonaat daken, glasdaken en zonneschermen te plaatsen. De veranda verwarming biedt topdesign en topkwaliteit, speciaal ontworpen voor veranda’s. Verspreiden geen licht en bieden een gelijkmatige warmte in de gehele ruimte.

Als het weer koud wordt en ijzige windvlagen in de achtertuin huilen, vallen veel beschutte veranda's in de buurt. Het is ondubbelzinnig - afgeschermde veranda's kunnen bewoners beschermen tegen felle zon, koele regen en vervelende insecten, maar ze bieden weinig bescherming tegen koude lucht en koude wind. Dit kan een teleurstelling zijn voor huiseigenaren die hadden gehoopt hun afgeschermde veranda te gebruiken tijdens feesten en bijeenkomsten tijdens de vakantie of het voetbalseizoen.

Veranda verwarming is een uniek verwarmingssysteem dat warmte rechtstreeks overdraagt ​​in de veranda. Efficiënte verwarming. Terwijl traditionele kachels onwerkzaam worden door tochtige omstandigheden, zenden infraroodverwarmers een stralingsenergie uit die niet in de wind wordt weggeblazen. Om deze reden is veranda verwarming een van de meest effectieve manieren om een ​​afgeschermde veranda, patio of een andere omgeving te verwarmen waar de warmte niet kan worden ingeperkt en efficiënt kan worden gerecirculeerd.

Tijdens de koudere maanden heb je nood aan verwarming voor je veranda. Infrarood lampen zijn hiervoor ideaal. Ze zijn goedkoop en warmen erg snel op. Voor verwarming van een een veranda kun je ruwweg kiezen uit twee soorten infrarood lampen:

  • Korte golf stralers (deze geven een zichtbaar rood of goudgeel licht).
  • Langegolf stralers (deze geven géén licht).

Korte golf stralers voor gebruik buiten

Korte golf stralers, ook wel heldere stralers genoemd, zijn vooral geschikt voor gebruik buiten. Je kunt ze herkennen aan de rode of gele gloed die ze verspreiden. De warmte die ze uitstralen is vrij intensief en gericht waardoor je ze ook bij flink wat wind kunt gebruiken.

  • Soort veranda: voornamelijk geschikt voor het terras en voor een open veranda (veel wind/luchtbewegingen)
  • Verschillende typen verwarming: halogeen, kwarts, golden tube.

Lange golf stralers voor gebruik binnen

Lange golf stralers, ook wel donkere stralers of carbonstralers genoemd, zijn meer windgevoelig en daarom worden ze voornamelijk binnen of in beschutte terrassen of veranda’s toegepast. Populair zijn de heatstrips die geen licht geven en stijlvol onder het dak van de veranda kunnen worden gemonteerd.

  • Soort veranda: gesloten veranda (weinig wind/luchtbewegingen)
  • Typen: heat strip en standaard infraroodpanelen