opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Materiaal 
Model 
Type 
Kleur 
Hoogte
Lengte 
Dichtheid

Vlechtband

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Vlechtband als privacybescherming

Gaashekwerk gemaakt van enkele of dubbele spijlenmatten zijn momenteel de meest geplaatste metalen hekwerken. De vlechtband is hiervoor enorm geschikt voor het bieden van privacy. De schuttingen van dubbele staafmatten worden zowel bij particulieren als bij bedrijven als tuinafscheiding gebruikt. Naast de pure omheining van het terrein zijn er vaak nog privacyschermen nodig om te voorkomen dat mensen naar het pand kijken. Met het gebruik van vlechtbanden kunnen de gaasschermen eenvoudig worden omgebouwd tot ondoorzichtige privacyschermen. De pvc privacystrips voor het weven kunnen direct tijdens de montage worden bevestigd, maar ook achteraf op eventuele gaasmatten.

Privacystrips met juiste afmeting

Privacystrips voor het weven door de dubbele staafmatten hebben de juiste afmeting op de maat van het gaashekwerk. De standaard dubbele staafmatten worden aangeboden in een breedte van 200 of 250 cm. Je vindt alle vlechtband modellen hier in de shop in afmetingen die aangepast zijn aan deze schutting afmetingen. Afhankelijk van de uitvoering van de vlechtband is de lengte van de privacystrip inclusief een toeslag van 3 - 10 cm. Dit is nodig omdat het op en neer weven van de privacy screen strips iets meer lengte vraagt. Alle pvc vlechtbanden zijn ook eenvoudig in te korten met een schaar of een stanleymes voor speciale poorten of afmetingen van het metalen hekwerk. Afhankelijk van of de uitvoering van de gaasmatten in je hekwerk, door metalen klemmen of door een platte spijl, kan de gewenste lengte van de vlechtband variëren.

Welke vlechtbanden zijn het beste?

Er zijn vlechtbanden in verschillende kwaliteiten en modellen die verschillen in uiterlijk en materiaal. De driedimensionale geweven look van de privacystrips blijkt van bijzonder hoge kwaliteit te zijn. Deze zijn er ook als PVC-vrije variant van PE (polyethyleen) polyrattan in verschillende kleuren. Bijzonder is ook de opbouw van de PVC hardkunststof vlechtband Woodline met gebosseleerde houtnerf, die een mooie structuur vormen in de dubbele staafmatten. Bijzonder robuust zijn de geschuurde PVC privacystrips Orangeskin met reliëf en worden als klassiekers beschouwd. Vlechtbanden overtuigen daarentegen door hun lage prijs voor deze kwaliteit en moderne oplossing voor privacy in je tuin en terras.