opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Natuurlijke tuinschermen

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

natuurlijke tuinschermen

Natuurlijke tuinschermen, voor een natuurlijker effect.

Niemand wordt graag gezien door de buren als ze aan het relaxen zijn op het terras, in de tuin of op het balkon. Vaak is het de doorkijk die aanleiding geeft tot het plaatsen van privacyschermen zoals een natuurlijk tuinscherm, maar wist je dat een goed gekozen privacyscherm het nuttige met het aangename kan combineren?

Omgeven door natuurlijke elementen straalt een tuinscherm inderdaad een zekere charme en een zekere sereniteit uit. Natuurlijke tuinschermen vormen geen uitzondering op deze regel, ze combineren daarom vele voordelen:

  • Beschermt tegen nieuwsgierige blikken.
  • Creëert in de zomer schaduwrijke plekken.
  • Creëert een bubbel van natuurlijke ontspanning op uw balkon, uw terras of in uw tuin.
  • Verbetert de buitenkant, vooral als ze al zijn versierd met andere natuurlijke elementen (bloemen, struiken, enz.)

Verschillende natuurlijke materialen voor verschillende sferen en toepassingen, in dit advies bestand gaan we je enkele ideeën geven over natuurlijke tuinschermen om thuis te installeren.

Natuurlijke tuinschermen als decoratie

Het assortiment natuurlijk tuinschermen in naturel en bruine tinten biedt de oplossing tegen nieuwsgierige blikken gemaakt met verschillende in stroken gesneden houtsoorten. Producten die perfect passen in een natuurlijke omgeving die voorkomen dat de wind vrij spel heeft in de tuin. Natuurlijke tuinschermen zijn er in diverse houtsoorten zoals boomschors, bamboe, riet en heide. Deze verschillende tuinschermen zullen een natuurlijk en houtachtig aspect geven aan de tuin en deze in landelijke sfeer aankleden. Natuurlijke tuinschermen zijn ideaal voor milieu liefhebbers van een natuurlijke uitstraling. Niet alleen kunnen de natuurlijk schermen verticaal geplaatst worden. Maar als je ze horizontaal plat op een pergoladak of in een patio monteert, geven ze een extra karakter aan interieurdecoraties.

Waarom kiezen voor de voordelen van het natuurlijke tuinscherm?

Wil je de buitenkant beschermen tegen nieuwsgierige blikken met behoud van een natuurlijke uitstraling? Het natuurlijke tuinscherm is het ideale element! Een bamboe tuinscherm of boomschorsmatten heeft namelijk vele voordelen om het exterieur effectief te verbergen met behoud van een natuurlijk design. Deze zijn meestal geweven in 80% verduisterend natuurlijk materiaal om zo de best mogelijke bescherming te bieden. Door de stijfheid van dit scherm kun je er bovendien een pergola of carport mee afdekken als dak. De 100% natuurlijke kleur van de natuurlijke tuinschermen sluiten perfect aan bij een esthetische en natuurlijke weergave, en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn de natuurlijke tuinschermen gemakkelijk te bevestigen aan een gaas, een schutting en zelfs een balkon met behulp van bind- of twisterdraden.