opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Materiaal 
Model 
Type 

Tuinschermen

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Waarom een ​​tuinscherm kopen?

Met de aanschaf van een tuinscherm maak je voor eens en voor altijd een einde aan de doorkijk. Het verbergt je voor nieuwsgierige blikken van buren en biedt je eindelijk de mogelijkheid om buiten te genieten van je momenten van ontspanning, in volledige privacy. Het natuurlijk of kunststof tuinscherm is ook een formidabel schild tegen de wind. Dankzij hem zullen de onaangename tochtjes de avond waarschijnlijk niet onderbreken. De tuinschermen spelen een belangrijke esthetische rol. Ideaal voor het decoreren van een betonnen muur, een schutting of een balkon. Modellen van bamboe en heide, of kunstmatige modellen die het natuurlijke imiteren, gaan harmonieus op in de vegetatie om een ​​zomerse en ontspannen sfeer te creëren.

Onze tuinschermen om je terras, balkon of tuin af te schermen.

Van het eenvoudigste tot het meest geavanceerde model tuinscherm voldoet als afscherming aan iedere soort behoeften, zoals rond een tuin, terras, zwembad, enz. Bevestigd aan je tuin- of terrasafscheiding, rondom je terras of zwembad, wordt het tuinscherm beschouwt als privacy verhogend en windbreker. Als je aan een drukke straat dan beschermen onze hoogwaardige tuinschermen je effectief tegen nieuwsgierige blikken de weg of een pad. Ook als afscheiding tussen onderlinge buren biedt een tuinscherm de uitkomt, je kunt zelf dan het doorkijk percentage bepalen met je buren.

Hoe kies je voor de meest ondoorzichtige weergave?

De tuinschermen hebben niet allemaal hetzelfde verduisteringsvermogen. Afhankelijk van de materialen en de weefdichtheid kan het bedekkingspercentage variëren van 30% tot 100%. Op onze website kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. De mate van verduistering wordt bij elk beschikbaar product aangegeven en de foto's geven je doorgaans een overzicht van het eindresultaat.

Natuurlijke of kunststof tuinschermen

Het natuurlijke tuinscherm valt vooral op door zijn discrete en esthetische uitstraling. De bamboe of riet stokken, boomschors en de heide matten passen perfect bij bomen, gras en planten. Ze zijn over het algemeen echter minder robuust dan kunststof tuinschermen. Deze originele modellen hebben meer last van weersinvloeden en moeten na verloop van tijd worden vervangen. Van kunststof privacyschermen is bekend dat ze weerbestendig en gemakkelijker te onderhouden zijn. Meestal wordt het chemisch behandeld om externe agressies te weerstaan.

Alles wat je moet weten over het tuinscherm en de bevestiging ervan

Tuinhekbekleding begeleidt je bij jouw aankoopproject. Je wilt je tuin of balkon inrichten, of wilt je terras verbergen om volop van het buitenleven te genieten zonder nieuwsgierige blikken? We adviseren je in deze door de belangrijkste voor- en nadelen te presenteren van de verschillende soorten tuinschermen die we op onze site verkopen. Natuurlijke tuinschermen voor een natuurlijke spirit of kunststof tuinschermen die de bamboe tuinscherm perfect imiteert. De 100% plantaardige heide is daarnaast dé decoratietrend van dit moment.