opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Hoogte
Winddichtheid
Doorkijk 
Gewicht 
Kleur 
UItvoering

Zichtbreeknet

Artikel 1 tot 37 (van de 37 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 37 (van de 37 artikelen). Resultaat:1

Zichtbreeknet met verschillende beschermingswaarden

Zichtbreeknetten zijn gemaakt van Polyethyleen draden. Deze worden tijdens het productieproces gedraaid. Door het draaien van de draden tijdens het weven en door gebruik van verschillende draad afstanden ontstaat de dichtheid van het doek. Om verschillende beschermingswaarden te garanderen, worden de zichtbreeknetten geproduceerd in verschillende gewichten en kleuren. De weefmachines lijken dus erg op de breimachines in de textielindustrie. Bij gebruik buitenshuis is de grootste vijand van ieder doek het UV-licht van de zon. Om een zichtdoek zo Uv-bestendig mogelijk te maken, worden tijdens de productie zogenaamde additieven aan het materiaal toegevoegd. Deze toevoegingen zorgen ook in Zuid-Europa voor een lange levensduur van de zichtdoeken. Voor het bevestigen van een zichtbreeknet zijn tyraps of speciale clips geschikt. Deze bevestigingsmaterialen bieden wij ook voor de bijbehorende producten aan. Wij hebben alleen zwarte kabelbinders in ons assortiment, omdat deze net als de zichtbreeknetten een hoge Uv-bestendigheid hebben.

In ons assortiment netten vind je dezelfde producten ook onder winddoeken, zichtdoeken of privacydoeken. Dit komt doordat de meeste netten allrounders zijn en alle beschermende effecten combineren.

Maak het zichtbreeknet vast.

Er zijn veel manieren om het zichtbreeknet per meter te bevestigen en te monteren. De zichtbreeknetten zijn vaak bevestigd aan gaas hekwerken. Houd er rekening mee dat onze zichtdoeken buitengewoon scheurvast zijn. De selectieve bevestiging met trekbandjes aan de rand is niet voldoende bij harde wind en storm. We raden u aan om de zichtdoeken ook in het midden over de volle lengte vast te maken aan het hekwerk gaas. Afhankelijk van de hoogte van het zichtdoek is het verstandig om een of meerdere midden bevestigingen te maken in het zichtdoek.  Het beste is om de kabelbinders of clips op een afstand van 50 cm te plaatsen. Hierdoor blijft het doek stevig over het gehele oppervlak aan het hekwerk zitten.

Zelf het zichtbreeknet op maat naaien?

Dat raden wij af. Om de zichtbreeknetten te verwerken, heb je allereerst een garen nodig dat UV-bestendig is voor buitengebruik. Anders wordt de naad snel broos en was het werk tevergeefs. Bovendien kunnen de zichtbreeknetten alleen op industriële naaimachines worden genaaid. Thuis een eigen naaimachine hebben is meestal niet geschikt voor het op maat maken van zichtdoeken. Ook op het gebied van verwerkingsstabiliteit worden grenzen bereikt. Bij maatwerk wordt er een pp verstevigingsband rondom het zichtbreeknet gezet. Deze verstevigingsband is nodig om de rand de nodige windstabiliteit te geven. Als maatwerk bieden wij u graag alle vormen en uitvoeringen aan in betrouwbare zichtdoek kwaliteit. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gebruik uw zichtbreek net voor verschillende toepassingen.

Denk hierbij o.a. aan de volgende toepassingen waar een zichtdoek uitermate geschikt voor is:

tuinhekbekleding voordeel teken Hekwerkbekleding
tuinhekbekleding voordeel teken Tuinafscheiding
tuinhekbekleding voordeel teken Blikvanger
tuinhekbekleding voordeel teken Vijverafdekking
tuinhekbekleding voordeel teken Zwembadafdekking
tuinhekbekleding voordeel teken Zandbakbescherming
tuinhekbekleding voordeel teken Moestuinafscheiding
tuinhekbekleding voordeel teken Windvanger