opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Tuinpoort winddoek

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Tuinpoort winddoek

Wil je geen nieuwsgierige blikken meer door je tuinpoort? Kies dan voor het plaatsen van een winddoek. Met een tuinpoort winddoek voorkom je dat mensen door de spijlen of het gaas van een tuindeur heen kunnen kijken. Naast het verhogen van de privacy voorkomt een tuindeur winddoek ook dat de wind stof en zand door de tuinpoort heen blaast. Vooral in een nieuwbouwwijk waar altijd veel wind en zand is wordt er vaak voor deze oplossing gekozen. Bij ieder open terrein zonder natuurlijke beschutting zijn winddoeken een ideale toepassing voor meer privacy en bescherming tegen wind en vuil.

Tuinpoort winddoek standaard afmeting

Onze tuinpoort winddoekken worden in enkele standaard afmetingen geleverd. Het is ook mogelijk om een winddoek geheel op maat te laten maken. Een voordeel van de standaard afmetingen is dat het bij ons direct klaar ligt en de prijs scherper is. En omdat de montage eenvoudig is kan dezelfde dag je tuinpoort voorzien zijn van een winddoek. Dus geen wind, vuil en inkijk meer met een van onze winddoeken. Standaard zijn de tuindeur winddoeken voorzien van een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rvs oog.

Kwaliteit tuindeur winddoek

De dikte van de winddoekken die wij verkopen voor tuinpoorten is 220 gr/m2. Het voordeel is dat deze voor 95% dicht is waardoor er geen doorkijk mogelijk is. Het winddoek houdt hierdoor ook vanzelfsprekend veel wind, stof en zand tegen. Het tuinpoort winddoek is een gebreid polyethyleen materiaal waardoor er bijna geen verschil zit met zijde. Je kijkt dus van beide zijden tegen een mooie tuinpoort winddoek aan. Een complete nette afwerking van de tuinpoort en hekwerk.