opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Hoogte
Winddichtheid
Doorkijk 
Gewicht 
Kleur 
UItvoering

Tuinhekbekleding

Artikel 1 tot 40 (van de 119 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 119 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Tuinhekbekleding voor tuinen, terrassen en balkons.

Een barbecue in de tuin, zonnen op het terras of een gezellig koffiefeestje op het balkon verliezen veel van hun charme als je je gestoord voelt door nieuwsgierige en ongewenste blikken van buren of voorbijgangers. Het hoeft niet zo te zijn. Bescherm je privacy door de juiste tuinhekbekleding te bevestigen aan het tuinhek, aan een gaashekwerk op het terras of aan de balkonleuning.

Als tuinhekbekleding op de schutting.

De tuinhekbekleding worden gebruikt op de tuinschutting, het gaas hekwerk of de dubbele staafmatten, als privacydoek, zichtbreeknet en winddoek, aangezien veel materialen binnen enkele stappen zeer ondoorzichtig worden. Uiteraard kunnen balkons, pergola's, terrasoverkappingen, veranda's en terrassen ook worden beschermd tegen de wind en nieuwsgierige blikken van anderen. Het kan ook worden gebruikt als zonwering, aangezien het tuinhek doek een hoge schaduwwaarde heeft van ca. 70 - 95%. De  schaduw waarde is sterk afhankelijk van de kleur. Onze tuinhekbekleding in donkergroen en andere kleuren kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.
In de commerciële en particuliere tuinbouw worden planten en gewassen beschermd tegen wind en storm. In de zomer kunnen er o.a. ook tuinkassen er mee worden afgedekt.

HDPE tuinhekbekleding doeken

Of ze nu aan het tuinhek of de balkonleuning zijn bevestigd, tuinhekbekleding doeken beschermen niet alleen tegen nieuwsgierige blikken. Ze zetten ook kleuraccenten en transformeren tochtige plekken in gezellige en donzige plekken. Tuinhek doeken kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd via de knoopsgaten aan boven en onderzijde of met de zeilringen met bijv. in de handel verkrijgbare trekbandjes die aan het hekwerk zijn bevestigd. Als de wind op grotere gebieden te hard waait en het doek zit niet goed gemonteerd dan ontstaat er een parachute effect. Dan is het beter om bij grotere afmetingen de doeken ook in het midden te bevestigen. Duw de kabelbinder eenvoudig door het tuindoek en bevestig deze aan het tuinhek werk. Doordat onze tuinhekbekleding doeken gemaakt zijn van gebreid materiaal ontstaat er geen of nauwelijks schade aan het tuinnet bij het doorschuiven van de trekbandjes.