opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Hoogte
Winddichtheid
Doorkijk 
Gewicht 
Kleur 
UItvoering

Tuinhekbekleding

Artikel 1 tot 40 (van de 114 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 114 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Tuinhekbekleding voor tuinen, terrassen en balkons

Een barbecue in de tuin, zonnen op het terras of een gezellig gesprek op het balkon verliezen veel van hun charme als je je gestoord voelt door nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. En de oplossing is heel simpel: bescherm je privacy door tuinhekbekleding te bevestigen aan het tuinhek, aan een gaashekwerk op het terras of aan de balkonleuning. Daarna is de inkijk gereduceerd tot nul en voel je je een stuk prettiger in je eigen buitenomgeving. Doordat de bekleding gemaakt is van hoogwaardig materiaal geeft het ook een chique uitstraling aan jouw tuin, terras of balkon. Bijkomend voordeel is dat ook de wind tegengehouden wordt en je hierdoor 's-ochtends eerder en 's-avonds langer buiten kan zitten zonder het koud te krijgen.

De vele voordelen van tuinhekbekleding

De tuinhekbekleding worden eenvoudig geplaatst op de tuinschutting, gaas, hekwerk of de dubbele staafmatten. Er zijn vele namen voor deze bekleding, ze worden ook wel privacydoek, zichtbreeknet of winddoek genoemd. Een privacydoek vanwege het verhogen van je privacy, een zichtbreeknet vanwege het voorkomen van doorkijk en winddoek omdat ook de wind tegen wordt gehouden. In no time kun je deze doeken plaatsen in iedere tuin, terras, balkon of wat voor buitengelegenheid dan ook waar behoefte is aan privacy en/of bescherming tegen de wind.

Ook bij grote objecten als pergola's, terrasoverkappingen en veranda's kunnen deze doeken probleemloos worden gemonteerd. Deze doeken kunnen ook worden gebruikt als zonwering, aangezien ze 70 - 95% van de zon tegen houden. De schaduw-waarde is wel afhankelijk van de kleur; hoe donkerder het doek, hoe meer zonlicht deze tegen houdt. Onze tuinhekbekleding bestaat uit zeven verschillende kleuren, er zit altijd iets tussen wat aansluit bij jouw tuin of terras. In de commerciële en particuliere tuinbouw worden deze doeken vaak gebruikt om planten en gewassen te beschermen tegen wind en storm. In de zomer kunnen er ook onder andere tuinkassen er mee worden afgedekt. Ze zijn voor veel doeleinden geschikt vanwege de robuuste kwaliteit en lange levensduur.

Hoogwaardig HDPE materiaal

Of ze nu aan het tuinhek of de balkonleuning zijn bevestigd, tuinhekbekleding beschermt niet alleen tegen nieuwsgierige blikken. Ze zijn ook sfeer verhogend en transformeren tochtige plekken in gezellige en comfortabele zitgelegenheden. Tuinhek-doeken kunnen eenvoudig worden gemonteerd via de knoopsgaten aan boven- en onderzijde of met zeilringen in combinatie met tie wraps. Wij leveren, indien gewenst, al onze doeken met speciale attributen om deze op een solide manier te kunnen bevestigen. Het is ook mogelijk de doeken los te bestellen, als je ze op een andere manier wilt bevestigen.

Het is wel van belang, vooral bij de grotere formaat doeken, om deze in het midden ook vast te zetten. Bij stevige wind kan er namelijk een parachute effect ontstaan. Al kunnen deze doeken daar prima tegen, het is natuurlijk veel mooier als het doek keurig op zijn plaats blijft zitten. Het is erg eenvoudig om het doek in het midden vast te maken, je duwt de kabelbinder door het tuindoek en bevestig deze aan het tuinhekwerk. Doordat onze tuinhekbekleding-doeken gemaakt zijn van hoogwaardig gebreid materiaal, ontstaat er geen of nauwelijks schade aan het doek door het doorsteken van de trekbandjes. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op of bel ons op: 040 2826082. We geven je graag advies!

Schaduwdoekkeuze.nl is ook toonaangevende leverancier van Privacydoeken in Nederland