opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Uitvoering 
Model 
Hoogte
Lengte 

Kunsthaag

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

kunsthaag

Kunsthaag

Wil je je tuin, terras of balkon beschermen tegen nieuwsgierige blikken? Kies dan uit de voor geselecteerde high-end kunsthaag modellen. Je hebt de mogelijkheid om een ​​dichte kunsthaag te kiezen, zoals een klimop of buxus kunst plantenhaag, die een uiterst realistisch beeld geeft. De hoge dichtheid van diverse kunsthaag panelen zorgt voor een goede verduistering. Naast de klassieke modellen met een op hedera of conifeer lijkende uitstraling, bieden we ook verschillende modellen aan zoals deze kunsthaag van laurier of heester. Door de natuurlijke weergave van onze kunsthagen passen ze perfect in de tuin en bieden ze daarom een ​​visuele isolatie die zowel discreet als effectief is. Bovendien stellen de verschillende maten die we aanbieden ons in staat om aan de uiteenlopendste behoeften op het gebied van kunsthaag te voldoen.
Het andere grote voordeel van deze kunsthaag is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Bovendien maakt hun materiaal ze flexibel en aangenaam om aan te raken. Ten slotte zijn onze producten recyclebaar en is de installatie eenvoudig omdat ze in hoogte kunnen worden aangepast. Kunsthaag nodig? Kies Schaduwdoekkeuze.nl voor maximale kwaliteit.

Geen onderhoud met natuurlijke kunsthaag

Geniet van alle voordelen van een echte haag zonder de nadelen zoals geen onderhoud en eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is een kunsthaag direct op de afmeting en dichtheid die je verwacht waardoor er geen groeitijd is. Kies voor originaliteit met kunsthaag van klimop, buxus of conifeer op rol of paneel. Er is voor elk wat wils en in verschillende afmetingen, een kunsthaag van 1 m of 1,5 m hoog met een lengte van 3 m op rol. Kies je voor een losse panelen dan zijn deze 50 x 50 cm. En kunsthagen bieden altijd meer dan 90% bescherming tegen wind en inkijk van nieuwsgierige blikken!

De verschillende soorten kunsthagen

Met het grote succes van de kunsthaag zijn er momenteel meerdere modellen op de markt. Je hebt keuze te over. Om zeker te zijn van het kiezen van je kunsthaag of kunstgroenwand, moet je rekening houden met verschillende criteria. Ten eerste is er de esthetische kant, op dit punt moet je vertrouwen op je eigen smaak en voorkeuren. Vervolgens moet je rekening houden met de manier waarop je ze wilt gaan installeren. Sommige kunsthagen worden verkocht in de vorm van een rol. Andere modellen kunsthagen worden in de vorm van 50 x 50 cm panelen verkocht. De kunsthaag geeft je hetzelfde effect als een klassiek privacyscherm, namelijk bescherming tegen mensen en nieuwsgierige blikken. Je kunt een schaduwrijke ruimte creëren waar je op zonnige dagen tijd kunt doorbrengen om te ontspannen. Het kunstmatige privacyscherm creëert namelijk een unieke omgeving die doet denken aan de natuur, de rustige kant van een groene omgeving.