opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Uitvoering 
Model 
Hoogte
Lengte 
afmeting

Tuinafscheiding

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Tuinafscheiding vergelijking tussen kunsthaag en sprietjeshaag

"Gelukkig leven is een verborgen leven", deze uitdrukking die zijn oorsprong zou vinden in een fabel van een auteur genaamd Florian, die leefde in het midden van de 18e eeuw, is nog steeds actueel! Dit zul je zelf ook ondervinden als je op je terras, balkon of in de tuin zit. De vreugde van het genieten op mooie dagen kan gemakkelijk worden verstoord door nieuwsgierige blikken die door de tuinafscheiding staren. Ben je op zoek naar een oplossing om van de zon te genieten terwijl je beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken? Dan zijn er verschillende tuinafscheiding oplossingen voor je beschikbaar. Denk hierbij aan een kunsthaag of sprietjeshaag. Maar wat is het verschil tussen al deze termen? We helpen je iets duidelijker te zien met behulp van onze vergelijkingstabellen en enkele tips!

De kunstmatige tuinafscheiding die niet van natuurlijk te onderscheiden is.

Geen goede definitie nodig om je uit te leggen wat een kunsthaag is! alles staat in de naam. Als je geen mogelijkheid hebt om een natuurlijke tuinafscheiding te plaatsen in je tuin als afscheiding tussen jou en je buren of om meer privacy te creeeren langs een drukke doorgaande straat. De kunststof tuinafscheidingen zijn daarom een ​​ideale vervangende oplossing! Geen onderhoud van een tuinafscheiding is het grote voordeel t.o.v. een natuurlijke heg als tuinschutting op een terras of balkon.

Om de juiste tuinafscheiding te vinden die aan je behoeften voldoet

Kwaliteit tuinafscheiding varieert afhankelijk van de dichtheid van de kunsthaag. Hoe dichter hoe meer het de tuinafscheiding verduisterd en je beschermt bent tegen nieuwsgierige blikken. Bovendien als de kwaliteit niet goed is dan is de tuinafscheiding te open waardoor je nog het risico loopt met een zeer "kunstmatige" open haag te eindigen waardoor er nog steeds inkijk is. Je zult er daarom voor moeten zorgen dat de tuinafscheiding "realistisch" oogt en genoeg bedekking geeft. Kunsthagen zijn er in diverse modellen zoals: buxus, hedera, confifeer, rozenstruik, cipres, laurier, klimop, spar, etc. waarbij je kan kiezen uit panelen of op een rol. Zo is er altijd een kunsthaag dat past bij je behoeften en smaak. Sommige modellen hebben ook bloemen om wat kleur en vrolijkheid aan je tuinafscheiding te geven.