opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Balkonschermen

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

balkonschermen

Balkonscherm.

Een balkonscherm zorgt voor minder inkijk op een balkon. Zeker in een drukke stad waar iedereen door de spijlen van een balkon naar binnen kan kijken zijn deze schermen de ideale oplossing. Het scherm wordt snel en eenvoudig geplaatst tegen het hekwerk van het balkon. Het grote voordeel van deze schermen is dat er nog steeds enig zicht van binnen naar buiten toe mogelijk is doordat er tussen elk lamel een kier zit. De afstanden van deze kieren zijn zo ontworpen dat er op zitafstand een redelijk goed beeld zichtbaar blijft van buiten maar dat er vanaf de straat niet meer mogelijk is naar binnen te kijken. Dus toch privacy zonder het gevoel opgesloten te zitten.

Balkonscherm ter bescherming tegen wind.

Er zijn meerdere zaken die het vertier van lekker buiten zitten op het balkon teniet kunnen doen. Het aspect privacy is er een, maar de wind is net zo belangrijk. Vooral bij balkons die op grotere hoogtes gelegen zijn heeft de wind vrij spel en dit heeft vaak als resultaat dat men weer voor binnen kiest terwijl het eigenlijk verder zo mooi weer is. Met een ballondoek is dit euvel verholpen en is het mogelijk van ’s-morgens vroeg tot ’s-avonds laat te genieten van ieder balkon.
De schermen zijn zo ontworpen dat ze een natuurlijke uitstraling geven aan een balkon. Het natuurlijke uiterlijk past bij elk decor en geeft het geheel een exotische uitstraling. Zeker doordat er keuze is uit verschillende kleuren is er altijd een model wat perfect aansluit bij jouw balkon. Het scherm is heel eenvoudig aan te brengen, deze wordt met trekbandjes aan de spijlen van het balkon vastgemaakt.

Balkonscherm verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

In onze online shop kom je verschillende kleuren en designs tegen. Je kan eenvoudig een scherm uitkiezen die past bij de uitstraling van jouw balkon. Met een afdekprofiel kun je het scherm netjes afwerken en wordt het één geheel met jouw balkon. De schermen zijn gemaakt van het hoogwaardig kwalitatief HDPE kunststof en daardoor zijn deze schermen bestand tegen alle weersinvloeden en zal de kleur nooit flets worden, zelfs niet na jarenlang gebruik in de felle zon.
De hoogwaardige balkonschermen die wij in ons assortiment hebben zijn een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele houten tuinhekbekleding. We selecteren en inspecteren alleen de beste producten. De speciaal ontworpen grensstructuur is beveiligd met stevige gegalvaniseerde staaldraad en kan overal tegenaan gemonteerd worden. De installatie kan snel worden uitgevoerd en is een fluitje van een cent. De lengte van balkonschermen kan worden ingekort door de draad door te knippen en het gewenste aantal polen te verwijderen. Zodra de gewenste lengte is bereikt kan de draad terug op zijn plaats worden gebogen.

We bieden verschillende kleur-, stijl- en maatopties voor. Traditionele balkonschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart. Onze uitbreidbare rand is alleen beschikbaar in natuurlijke kleuren, maar kan worden aangepast aan de meest gecompliceerde structuren. Het is ook mogelijk om een van onze balkonschermen te gebruiken om bloembedden en tuinen te verdelen voor een organische en natuurlijke uitstraling.

We bieden verschillende kleur-, stijl- en maatopties voor. Traditionele balkonschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart. Onze uitbreidbare rand is echter alleen beschikbaar in natuurlijke kleuren, maar kan worden aangepast aan de meest gecompliceerde structuren. Gebruik een van onze balkonschermen ook om eventueel bloembedden en tuinen te verdelen voor een organische en natuurlijke uitstraling.