opc_loader

Verstelbare paal

Verstelbare paal

Hierom besteld u uw palen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Verzenden: GRATIS

Betaalmogelijkheden:
 schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Retourtermijn: 14 dagen bedenktijd

Garantie: 2 jaar

229,00
Uitvoering
x
Beschikbaarheid:
 Op voorraad

Verstelbare Paal

Verstelbare paal is uiterst design vol en zeer praktisch voor het bevestigen van uw schaduwdoek. U kunt probleemloos een waterdoorlatend of waterdicht schaduwdoek op verschillende hoogtes aan de paal monteren met bijgeleverde speciale bevestigingsmaterialen. De metalen verstelbare paal bestaat uit 2 delen, aan het onderste deel(140cm) van de verstelbare paal zit de vloerplaat vast. Men kan kiezen uit een hoek van 75 of 90 graden, wij adviseren altijd indien mogelijk voor de hoek van 75 graden te kiezen. Het bovenste deel(135cm) met de verstelbare bevestigingspunten shuift u over het onderste deel.

Elliptisch design geeft stevige kwaliteit voor bevestigen van uw schaduwdoek

Omdat schaduwdoeken goed strak gespannen moeten worden is een stevige bevestiging een must. Door deze kennis en de jarenlange ervaring hebben we deze verstelbare paal in een elliptisch design ontworpen. Een belangrijk voordeel van de paal is dat men op 6 verschillende hoogte de schaduwdoek kan bevestigen. Dit biedt bij een waterdicht schaduwdoek weer het voordeel dat er schuine afloop ontstaat. Ook door de verschillende hoogtes van de verstelbare paal te benutten ontstaat er een 3D vorm in het doek. Metaal waaruit de paal vervaardigd is laat zich kenmerekn dat het veel stijver(steviger) is dan Rvs of aluminium waardoor de doeken strak gespannen blijven, ook bij teveel water overlast op het doek. De verstelbare paal wordt na behandeling met een primerr gepoedercoated. Dit zorgt voor een kleurvastheid en een goede water afvoer.

Grond bevestiging van de paal

Belangrijk bij het bevestigen van de paal in de grond is dat er een stevige betonnen poor in de grond gestort wordt. Het beste is om een afmeting van 60x60x60cm te storten waar men de grondplaat(zit aan onderste deel vast) van de verstelbare paal op bevestigd. Dit zorgt voor voldoende stevigheid zodat men makkelijk 4 doeken aan 1 paal kan bevestigen. Ook hoeft men op deze manier nooit angst te hebben dat het schaduwdoek niet op de juiste manier bevestigd zit. Naast de grondbevestiging is er ook een uitvoering met wandbeugels wat ideaal is bij een balkon of terras met een half hoog muurtje.

antraciet paal schaduwdoek

Kenmerken verstelbare paal:

  • Door het design zeer stevig en niet buigzaam(zoals ronde palen)
  • Weersbestendig en onderhoudsvriendelijk
  • Verschillende hoogtes verstelbaar
  • Incl. katrol bevestigingset

Materiaal verstelbare paal:

  • Metaal gelavaniseerd
  • 2 delig
  • Met grondplaat bevestigd aan onderste deel

Montage van de verstelbare paal

Na het storten van de betonsokkel bevestigd u de voet van de antraciet paal hierop. U kunt dit op 2 manieren doen, u stort in de betonsokkel draadeinden mee op de plaats van de gaten van de verstelbare paal voet. Een andere manier is om de voet van de paal vast te zetten met chemische ankers. Hierna schuift u de verstelbare paal over de voet. Waarna men het schaduwdoek kan bevestigen op de gewenste hoogte aan de paal dmv de meegeleverde katrolset.

paal voet antraciet paal over voet schaduwdoek aan antraciet paal

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
229,00