opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Terrasoverkapping doek

Terrasoverkapping doek. Geniet extra lang van de zomer met een doek voor uw terrasoverkapping. U hebt een prachtige terrasoverkapping gemaakt, alleen helaas blijkt het nog steeds erg koud te zijn in de wintermaanden. Het enige voordeel dat u hebt is dat u iets eerder buiten kan zitten en niet nat wordt van een regenbui. Het nadeel is dat de wind er al snel onder slaat en ervoor zorgt dat het te koud wordt. Gelukkig hebben wij een oplossing, namelijk een terrasoverkapping doek.

Met dit doek kunt u ervoor zorgen dat het in de wintermaanden aangenaam warm blijft. U sluit tijdens een koude winteravond de doeken en stookt de vuurschaal lekker warm. Het enige wat nog ontbreekt is een barbecue, maar deze is gelukkig zo geregeld. U kunt zo eindelijk meedoen met de nieuwste trend in Nederland: De winterbarbecue!

Dit biedt een zeer praktische buitenzonweringoplossing voor horecagelegenheden, sportclubs en speeltuinen. Het biedt als een effectieve bescherming tegen de zon. Dankzij de royale afmetingen kunt u de handmatige of elektrische bediening gebruiken om grote ​​schaduw te creëren. Het doek voor de terrasoverkapping zorgt voor een gezellige sfeer en biedt ook extra bescherming tegen het (lagere) zonlicht.

Terrasoverkapping schuifgordijn doek

terrasoverkapping doek

Met een terrasoverkapping doek geniet u langer

Geniet nog langer van de zomeravond met een doek voor de terrasoverkapping. Niet alleen in de wintermaanden kunt u profijt hebben van een terrasoverkapping doek. De Nederlandse zomer heeft helaas nog weleens wat te wensen over. Overdag schijnt het zonnetje en kunt u uit de wind prima buiten zitten.

Alleen zodra de zon ondergaat is het al snel te koud. Gelukkig kunt u de Nederlandse zomeravonden verlengen met een terrasoverkapping doek. U laat gewoon het doek zakken en u kunt heerlijk buiten blijven zitten. Stook de vuurschaal hoog op en u zit prima in uw eigen achtertuin. Heel even krijgt u het vakantiegevoel waarbij u teruggaat naar het warme gevoel uit het buitenland.

Terrasoverkapping doek op maat laten maken

Natuurlijk is geen enkele veranda hetzelfde. Elke veranda heeft een andere maat vooral als u hem zelf gemaakt hebt. Gelukkig kunt u bij ons een terrasoverkapping doek op maat laten maken. Wij zorgen ervoor dat uw veranda netjes afgesloten wordt met een doek die tot 90% de wind tegen kan houden.

U voelt misschien een verfrissend briesjes, maar over het algemeen gesproken zit u er warmpjes bij. Ondanks dat onze terrasoverkapping doek puur maatwerk is betaald u niet de hoofdprijs. We hebben al doeken op maat vanaf € 10 per m2. Laat direct uw prijs berekenen op basis van de maten van uw veranda. Elk doek wordt netjes afgewerkt geleverd en past exact in uw overkapping. U krijgt er een uitgebreid montage handleiding bij.

Onderhoud terrasoverkapping doek 

Geen onderhoud nodig voor een terrasoverkapping doek! Het lijkt wel wat zo’n terrasoverkapping doek, maar u hebt geen zin in extra onderhoud. De tuin is puur bedoeld om lekker in te genieten en niet om constant in te werken. Gelukkig hoeft u niet bang te zijn voor het onderhoud van onze terrasoverkapping doek. Het enige wat u nodig hebt is een vochtig doekje om het doek af en toe schoon te maken. Dit hoeft eigenlijk alleen als er een harde regenbui geweest is en er modder opgespat is. Voor de rest is er helemaal geen onderhoud nodig en kunt u genieten van een warme overkapping.

Bescherm jezelf tegen de zon, regen, wind of kou en geniet ervan! Met deze comfortabele terrasoverkapping heeft u uw eigen geïntegreerde winddichte, waterdichte maar transparante zonbescherming boven uw hoofd. U bent beschermd tegen de zon en regen met behoud van een optimale hoeveelheid licht.

Brengt u liever al uw tijd buiten op een zonnige dag door? Denk aan alle dingen die je op een warme dag kunt doen. Een heerlijke barbecue met vrienden, of geniet van de rust en stilte met een goed boek. Het zou natuurlijk geweldig zijn als je ook een tijdje uit de felle zon zou kunnen komen. Met een zonnescherm kunt u de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op uw terras bepalen.

Uitstekend gebruikscomfort terrasoverkapping doek

Dankzij verschillende opties kan het terras van 's morgens vroeg tot' s avonds laat worden gebruikt. Op deze manier wordt een extra leefruimte gecreëerd. Bij het ontwikkelen van uw terrasoverkapping doek hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het hele systeem. De bevestigingen zijn verborgen in de structuur. Zelfs de grondsteun kan worden verborgen. De gebruikte materialen zijn weerbestendig, sterk en onderhoudsvriendelijk.

Nieuwsgierig naar welke producten we nog meer in ons uitgebreid assortiment hebben? Zie dan ook: