opc_loader

Stretchtent 120 wing

Hierom bestel je een stretchtent bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. speciale bestelling niet te retourneren

240,00
Levertijden
Levertijd:
Binnen 5 - 12 werkdagen geleverd

Stretchtent tarp 120 Wing

Stretchtent tarp 120 Wing is een grote beschermende tarp tent van 3,8x3,6 m als weersbestendige flexibele overkapping. De vleugelvormige stretch tent 120 Wing is ideaal om je te beschermen tegen regen, wind en zon dankzij de UV-index van 50. Met een PU coating en een waterdichtheid van 1500 ml kan de tent ook goed gebruikt worden bij slechte weersomstandigheden, maar ook op hete zomerse dagen biedt de shelter 98% bescherming tegen uv onnestralen. Dus conclusie de stretchtent 120 wing is een echte all-in one oplossing. Of het nu gaat om een tijdelijk overkapping of permanente zomer schaduw oplossing. Met de MSR shelter is het allemaal mogelijk.

De ideale schuilplaats tegen zon en regen

Door de kleinere afmetingen is deze tarp uitermate schikt om bij je op het terras te plaatsen. Deze biedt ruimte aan 4 - 6 personnen wat ideaal voor een bbq avond. De 120 wing tarp heeft 7 bevestigingspunten waardoor je hem stevig en kunt vastzetten en voor optimale spanning en stabiliteit zorgt, zelfs bij harde wind. Het stretchtent 120 wing wordt geleverd als compleet pakket met 2 opvouwbare aluminium masten, scheerlijnen en palen. Het is een kant-en-klaar doe-het-zelf pakket wat bij je afgeleverd wordt voor een snelle en veilige montage.

Makkelijke montage

Je kan de tarp 120 wing vrijstaand met aluminium palen monteren als ook met vaste bevestiging aan het gebouw zoals een schaduwdoek. Maar ook zoals de stretch tarp geleverd wordt een combinatie van palen en vaste bevestiging. Onder alle omstandigheden blijft de tarp stabiel en stevig staan. Maak je geen zorgen dat je geen goede bescherming hebt tegen zon en warmte of een goede schuilplaats bij regen. De MSR 120 wing is de ideale zon bescherming wanneer er niet voldoende schaduw aanwezig is.

De kleur

stretchtent zand
* Kleur kan in werkelijkheid afwijken van de foto en kan niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kan een stretchtent verkleuren naar een iets lichtere tint.

De kleur van je stretchtent 120 wing is zoals de woestijn al aangeeft zand. De kleur bepaalt de stijl van de tent en zand. 

Eigenschappen:

  • Materiaal: Polyester
  • Waterdichtheid 1500 ml
  • Uv beschermingsfactor: UPF 50+
  • Coating: PU silicone UV werende coating
  • Kleur: Zand met rode accenten
  • Aantal bevestigingspunten: 7
  • Incl. 2 aluminium stokken van 228 cm
  • Garantie: twee jaar

Informeer ook naar de huur mogelijkheden van de stretchtent tarp 120 wing

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Ma t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Stretchtent 120 wing heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Stretchtent 120 wing


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: