opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Serregordijnen op maat

Al onze serregordijnen zijn zo ontworpen dat ze goed passen en die uw serre veranderen in een comfortabele ruimte die het hele jaar door bruikbaar is. Verbeter de isolatie  met onze serregordijnen op maat,  zonder uw huis donker te maken en verhoog het  hele jaar door privacy en veiligheid.

Onze op maat gemaakte  perfect passende serregordijnen zijn een andere elegante keuze voor uw serre.

Ze zijn slijtvast, bestand tegen direct zonlicht en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit betekent dat u kunt genieten van een uitgebreide en probleemloze lichtregeling die uw delicate meubels helpt te beschermen tegen verbleking, terwijl u ook vervelende schittering op televisie-, tablet-, telefoon- en computerschermen vermindert.

Uw op maat gemaakte serregordijnen passen netjes in het raamkozijn en blijven stevig op hun plaats, zelfs bij tocht of windstoten. Ons assortiment perfect passende serregordijnen zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren, ontwerpen en materialen.

Perfect passende serregordijnen

Perfect passende serregordijnen bieden fantastische isolatie en brengen een unieke textuur naar uw serre, die echt een onderscheidende toon kan zetten. Serregordijnen zijn de beste keuze bieden een elegante en gecoördineerde oplossing die verblinding enorm vermindert en energie helpt besparen door effectieve isolatie.

Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Maar om ook dan volop te kunnen genieten van uw serre biedt deze serre zonwering voor u de oplossing. De warmte blijft buiten en het gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Tevens kan het systeem bijvoorbeeld prima boven een pergola gemonteerd worden om te dienen als overkapping op het ondergelegen terras.

De onderlat herbergt een zeer eenvoudig spansysteem waardoor het doek optimaal op spanning blijft. Een loopwagen op wieltjes zorgt voor het goed functioneren en het soepel lopen van uw serrezonwering.