opc_loader

Coolsail Pergola

Met onze nieuwe strakke Coolsail Pergola heeft u een moderne overkapping waaronder u heerlijk kunt genieten van uw tuin. Doordat wij gebruik maken van 12x12cm Douglas houten balken in combinatie met metalen hoek profielen ontstaat er een zeer stabiele constructie. De Pergola is leverbaar in diverse standaard afmetingen alsook is het mogelijk om iedere afmeting voor u te maken. Momenteel is er geen modernere en stabielere Pergola op de markt dan deze Coolsail Pergola's.

Stabiele constructie dmv metalen connecties

De Coolsail Pergola wordt dmv van metalen gecoaten hoek en/of wandprofielen met houten balken van 12x12cm in elkaar gekoppeld. Aan de binnenkant van de metalen hoekprofielen zitten gaten om de houtenbalk constructie te borgen dmv houtschroeven. Alle hoek- en wandprofielen zijn vooraf gegalvaniseerd en worden daarna standaard in zwart gecoated, eventueel is een andere kleur ook mogelijk. Ook kunt u ze gewoon in het gegalvaniseerd metaal verkrijgen. Door de hoekprofielen op een speciale manier te lassen en te borgen dmv houtdraad bouten ontstaat er een zeer stevige en stabiele constructie van de gehele Pergola, in tegenstelling tot andere modellen die onstabiel zijn.

Kies de juiste Pergola voor uw situatie

Coolsail heeft in haar Pergola's keuze uit vrijstaande modellen als ook modellen die aan een of twee zijdes tegen een muur of wand aan bevestigd kunnen worden. Doordat Coolsails de Pergola's op bestelling levert is bijna iedere afmeting en model mogelijk. Door deze uitgebreide keuze mogelijkheden is er voor de consument altijd een geschikte afmeting en model te krijgen. Naast de Pergola constructie levert Coolsail daarbij ook de betreffende Wavesails en Harmonicadoeken in zowel waterdoorlatend als waterdicht materiaal. Ook hierin heeft Coolsail een bijzonder ruim aanbod in verschillende standaard afmetingen en kleuren. Daarnaast behoort ook hierbij maatwerk tot de zeer interessante opties tegen redelijke tarieven.

Filters
€ 715
€ 889
Merken
Voorraad
    Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1