opc_loader

Winddoeken

Winddoeken op maat voor particulier of industrieel gebruik. Kies een van de onderstaande winddoeken. Allen in verschillende kleuren, gewenste lengtes en breedte. Maak uw keuze:

Privacydoeken Winddoeken Zichtdoeken Tuindoeken
privacydoek schaduwdoekkeuze winddoeken schaduwdoekkeuze zichtdoeken schaduwdoekkeuze tuindoeken schaduwdoekkeuze

Een winddoek is het hulpmiddel in de tuin voor het tegengaan van wind. Een winddoek zorgt ervoor dat de wind niet uw activiteiten beperkt. Het is de ideale combinatie van compactheid en luchtdoorlaatbaarheid. Aangepaste winddoeken gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de klant om de hoeveelheid wind die door hun tuin raast te blokkeren. Wordt ook gebruikt als privacydoek.

Winddoek bestellen

Winddoeken zijn er voor tijden tegen de bescherming van zware wind. Uw eigen tuin beschermen tegen wind is een goedkope en effectieve manier om uw kostbare bomen en struiken te beschermen.

Breuk is niet het enige probleem in gebieden met veel wind. Windverbranding is een veel voorkomend probleem waarbij planten ruw behandeld zijn door intense wind en fysieke schade en vochtverlies optreedt. Anderen verliezen bladeren of naalden, lijden schade aan schors en takjes en drogen uit. Het gebruik van winddoeken als voorruit kan dergelijke problemen voorkomen, maar ze moeten ook stevig genoeg zijn om windvlagen te weerstaan.

Het materiaal is natuurlijk 100% niet-schadelijk. Dankzij hun weersbestendigheid en UV-stabiliteit zijn onze winddoeken geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.