opc_loader

MEET JUIST VOORDAT U UW VIERKANT SCHADUWDOEK BESTELD!!

houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingpunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

Filters
€ 69
€ 255
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Voorraad
  Artikel 1 tot 46 (van de 46 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 46 (van de 46 artikelen). Resultaat:1

  Een vierkant schaduwdoek zorgt voor de meeste schaduw boven uw terras. Doordat de vorm van een vierkant schaduwdoek uit een groot oppervlakte bestaat en er daardoor geen hoeken wegvallen wordt de totale afmeting van het vierkant schaduwdoek bedekt. Een vierkant schaduwdoek is ideaal om geplaatst te worden als zonwering in een tuin en op het terras. Ook op de camping is een vierkant schaduwdoek ideaal om als zon bescherming te gebruiken.

   

  Door gebruik te maken van het vierkant schaduwdoek bevestiging set eventueel in combinatie met losse palen kunt u het zonnedoek overal monteren. U monteert het schaduwdoek vierkant met 2 hoeken aan een gevel of caravan waarbij de andere 2 hoeken van het vierkante schaduwdoek aan de palen worden bevestigd. Ook is het mogelijk om alle 4 de hoeken aan een vaste wand te bevestigen of aan 4 losse palen, hierdoor creëert u dan een los afdak cq terrasoverkapping.

   

  Schaduwdoekkkeuze levert de vierkant schaduwdoeken in diverse afmetingen en kleuren. Naast de diverse standaard afmetingen die te verkrijgen zijn in een vierkant zonnedoek is het ook mogelijk om speciaal maatwerk te fabriceren. Het HDPE stof(of vergelijkbaar materiaal) van een vierkant schaduwdoek is altijd weerbestendig en minimaal 95% UV-werend.

   

  Plaats een vierkant schaduwdoek bij u in de tuin als zonwerend afdak, of op het terras als permanente zonwering maar ook op de camping of strand is een vierkant zonnedoek ideaal.