opc_loader

Schaduwdoek vierkant bestellen

Bij schaduwdoek vierkant bestellen moet u rekening houden met de extra(26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig heeft!

Een schaduwdoek vierkant wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoek vierkant  schaduwdoek vierkant waterdoorlatend   

Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek!

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Filters
€ 69
€ 277
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Voorraad
  Artikel 1 tot 57 (van de 57 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 57 (van de 57 artikelen). Resultaat:1

  Schaduwdoek vierkant bestellen

  Een vierkant schaduwdoek zorgt voor de meeste schaduw boven uw terras. Doordat de vorm van een schaduwdoek vierkant uit een groot oppervlakte bestaat en er daardoor geen hoeken wegvallen wordt de totale afmeting bedekt. Een schaduwdoek vierkant is ideaal om geplaatst te worden als zonwering in een tuin en op het terras. Ook op de camping is het ideaal om als zon bescherming te gebruiken.

  Door gebruik te maken van een bevestiging set eventueel in combinatie met losse palen kunt u het schaduwdoek vierkant overal monteren. U monteert het met 2 hoeken aan een gevel of caravan waarbij de andere 2 hoeken van het schaduwdoek vierkant aan de palen worden bevestigd. Ook is het mogelijk om alle 4 de hoeken aan een vaste wand te bevestigen of aan 4 losse palen, hierdoor creëert u dan een los afdak cq terrasoverkapping.

  Schaduwdoekkeuze levert schaduwdoeken in diverse vormen, afmetingen en kleuren. Naast de diverse standaard afmetingen in schaduwdoek vierkant is het ook mogelijk om speciaal maatwerk te fabriceren. Het HDPE stof (of vergelijkbaar materiaal) is altijd weerbestendig en minimaal 95% UV-werend.

  Plaats een schaduwdoek vierkant bij u in de tuin als zonwerend afdak, of op het terras als permanente zonwering maar ook op de camping of strand is het een uitkomst.