opc_loader

Schaduwdoek Stof HDPE 230gr/m² Zilver 4m breed

Uw zekerheden bij bestelling van HDPE Zilver stof per meter via Schaduwdoekkeuze.nl

Model:  Schaduwdoek stof Zilver

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Voorraad 2-4 werkdagen

Garantie: 5 jaar op UV

Betaalmogelijkheden: tuinhekbekleding betaalmethoden

Verzendkosten: Dit product wordt tijdelijk GRATIS verstuurd

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

44,47
Lengte
Optie
Voorraad
Beschikbaarheid:
  68  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Schaduwdoek Stof HDPE Zilver Kopen? Voordelig bij Schaduwdoekkeuze.nl

Met los Schaduwdoek Stof HDPE kunt u zelf een Schaduwdoek ontwerpen. Het Schaduwdoek Stof is een kwaliteit HDPE weerbestendig materiaal van 230gr/m² in de kleur Zilver. Een maatwerk Schaduwdoek of Harmonicadoek maakt u zeer gemakkelijk door het HDPE Schaduwdoekstof Zilver met een huishoudelijke naaimachine aan elkaar te stikken. Schaduwdoek stof Zilver is zeer makkelijk voor het maken van een zonwering voor onder een Pergola, Serre, Terrasoverkapping of ander Object waar geen standaard schaduwdoek past. Naast de zonwerende oplossing is het Schaduwdoekstof Zilver 230gr/m² ook geschikt voor het maken van een Winddoek op maat maken zodat u geen last heeft van harde wind of inkijk van nieuwschierige buren of voorbijgangers.

Het Schaduwdoek stof HDPE Zilver 230gr/m² heeft een breedte van 300cm en kan per lengte meter besteld worden. start bestellingen beginnen vanaf 2m lengte. Het Schaduwdoek stof Zilver 230gr/m² geeft u 95% schaduw en bescherming tegen UV stralen. Daarnaast is het Schaduwdoek stof bestand tegen wind, regen, sneeuw, vorst en schimmels. Hierdoor is het compleet weerbestendig, onderhoudsvrij en 100% rotvrij.

Eigenschappen van Schaduwdoek stof HDPE Zilver 230gr/m² HDPE:
5 jaar Garantie tegen UV-degradatie
93-95% Schaduw en bescherming tegen UV
Wind-, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
230gr/m²
 Vanaf 2m lengte te bestellen
gewicht p/m 1kg
Kleur Zilver
Schaduwdoek stof HDPE Zilver valt buiten het wettelijke retourrecht omdat het opmaat voor u afgesneden wordt.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Onderhoud bij Schaduwdoek stof HDPE Zilver:
Schaduwdoek stof Zilver heeft geen extra onderhoud nodig buiten het schoonmaken van het vuil wat er eventueel op komt of zit. Het beste kunt u dan het schaduwdoekstof afspuiten met een tuinslang. Wanneer er hardnekkig vuil aanwezig is wat u er niet af kunt spoelen dan mag u een sopje van normaal zeep(geen chemicaliën) met een borstel gebruiken. Schaduwdoekkeuze.nl adviseert om het Schaduwdoekstof Zilver nooit in een wasmachine te stoppen.


Met Schaduwdoekstof Zilver 230gr/m² maakt u een voordelige zonwering voor een terras, serre, veranda, pergola, terrasoverkapping, kinderspeelplaats, zwembad, carport, vijver, strand, chalet en camping.


Contact:
Heeft u interesse in het Schaduwdoek stof HDPE Zilver neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: