opc_loader

MEET JUIST VOORDAT U UW RECHTHOEKIG SCHADUWDOEK BESTELD!!

houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingpunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

Filters
€ 62
€ 251
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Voorraad
  Artikel 1 tot 110 (van de 110 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 110 (van de 110 artikelen). Resultaat:1

  Rechthoek schaduwdoek is een goed en voordelig alternatief voor een zonneluifel. Door de prijs van een zonneluifel kiezen steeds meer mensen voor het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek direct aan hun gevel. Ook is het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek een zeer gewilde oplossing bij mensen die een woning huren omdat daar vaak geen vaste zonneluifel gemonteerd mag worden. Een groot voordeel van een rechthoek schaduwdoek is behalve de prijs dat er altijd licht doorheen komt waardoor het niet zo donker is als bij een uitgedraaide zonneluifel.

   

  Naast het zonnelicht wat bij een rechthoek schaduwdoek er doorheen schijnt is een rechthoek zonnedoek vele malen koeler om eronder te zitten dan een zonneluifel. Bij een rechthoekig schaduwdoek wordt gebruik gemaakt van een HDPE materiaal. Dit weerbestendige stof is een opengeweven materiaal waardoor er wind doorheen kan en een bescherming biedt van 95% tegen schadelijke Uv-stralen. Hierdoor zit u altijd koel en fris uit de zon onder een rechthoekig zonnedoek van Schaduwdoekkeuze.

   

  Het HDPE schaduwdoek materiaal is zeer vormvast, scheurt niet en makkelijk reinigbaar. Dus u kunt een rechthoek schaduwdoek bij iedere weeromstandigheid laten hangen afhankelijk van de windkracht. De holle(konklav) uitsnijdingen van de zijkanten geven meer stabiliteit en veiligheid aan het doek, hierdoor wordt de levensduur van een rechthoek schaduwdoek verlengt.

   

  Kies voor een rechthoek schaduwdoek bij u op het terras of tuin, maar een rechthoek zonnedoek kan ook zeer goed dienen als terrasoverkapping en carport voor uw auto of caravan.