opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
oprolbaar elektrisch schaduwdoek

>Automatisch oprolbaar schaduwdoek

Bescherming tegen de zon is geen probleem, alleen vanwege het ozonprobleem is het meer actueel momenteel. Mensen hebben zichzelf altijd al tegen de zon willen beschermen. Als u in het verleden zonneschermen of parasols gebruikte, kunt u nu de schadelijke UV-stralen het felle licht van de zon tegen houden met een automatisch oprolbaar schaduwdoek met afstandbedening.

De ideale plek om een ​​voortent te plaatsen

Als er niet voldoende schaduw in de tuin is, zoals bomen of begroeide pergola's, zijn de locatie en de oriëntatie van het automatisch oprolbaar schaduwdoek cruciaal. Oprolbare schaduwdoeken worden met de 2 steunen tegen de gevel of plafond gemonteerd. Op deze manier kan je ze elektrisch uitrollen naar tegenover liggende muur of palen. Het geboden comfort en de sfeervolle uitstraling worden bereikt door een correct bevestiging van het schaduwdoek systeem. Afhankelijk van het gekozen doek materiaal(HDPE of Polyester) biedt het tuinliefhebbers zowel perfecte zon bescherming als regenbescherming. De hoge duurzaamheid van een automatische oprolbaar schaduwdoek in weer en wind is een groot voordeel ten opzichte van parasols en zonneschermen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

De voordelen van een oprolbaar schaduwdoek

Meer en meer mensen verfraaien hun terras, tuin of balkon met een schaduwdoek. Deze combineren pragmatisme, esthetiek en welzijn op een speciale manier. Tuinfeestjes kunnen over het terras gaan zonder de angstige blik op een regenwolk. Het hele gezin kan zich in de tuin verplaatsen, zelfs in de heetste hitte. Bovendien zijn automatische oprolbare schaduwdoeken met een ondoorzichtige doek structuur ook ideaal als privacyscherm. Met het juiste kleurenpalet kan het zonnedoek ook worden gebruikt om de kleur aan te passen aan de omgeving of om een ​​kleurcontrast te creëren.

De nadelen van oprolbare schaduwdoeken

Bij waterdichte zonnezeilen wordt het regenwater afgeweerd, maar vanwege de ondoordringbaarheid voor lucht hoopt de warmte zich bij hogere temperaturen op onder het zonnezeil. Daarom moet ervoor worden gezorgd dat de zijkanten vrij blijven om een ​​tocht onder het schaduwdoek toe te staan. Als de zon laag staat, moet het schaduwdoek ook laag worden geïnstalleerd. Op deze manier wordt het zicht op de rest van de tuin in sommige gevallen geblokkeerd. In hoogte verstelbare schaduwdoeken bieden een oplossing voor dit probleem. Deze beperken het zicht slechts voor een korte tijd wanneer de zon eigenlijk laag is.

Eenvoudige bediening en gewenste flexibiliteit

In hoogte verstelbare schaduwdoeken d.m.v een schuifrail of katrolset kunnen eenvoudig worden aangepast, afhankelijk van de stand van de zon. Indien nodig kan het schaduwdoek ook worden neergelaten zodat het u beschermt tegen nieuwsgierige blikken, zomerregenbuien en sterke windstoten. Het automatisch oprolbaar schaduwdoek kan op afstand worden opgerold. Hierdoor is maximaal gebruiksgemak gegarandeerd met een zeer aantrekkelijk prijs. Optioneel kan men het automatisch oprolbaar schaduwdoek uitrusten met zon- en windmonitors, die de taak op zich nemen om het zonnedoek automatisch in en uit te rollen in geval van storm of als er teveel zon is.

De prijzen van een oprolbaar schaduwdoek zijn aangepast aan de betreffende service

Standaard schaduwdoek gemaakt van goed materiaal in hdpe of polyester kosten ongeveer tussen de 75 tot 300 euro. De bevestiging materialen moeten meestal apart worden bij gekocht. Hoogwaardige schaduwdoeken die met een elektromotor werken, bereiken echter snel prijzen in het bereik van vier cijfers. Echter het automatisch oprolbaar schaduwdoek op maat gemaakt tot een Max. breedte van 5,5m is zeer voordelig en aantrekkelijk geprijsd. Als je lang van zon bescherming wilt genieten, kun je het beste onze showroom bezoeken waar wij je een deskundig advies geven. Kwaliteit heeft ook zijn prijs op het gebied van zonwering alleen niet bij Schaduwdoekkeuze.nl wij leveren hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke betaalbare prijs.