opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Type 
Uitvoering 
Breedte 
Lengte 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Harmonicadoeken

Artikel 1 tot 40 (van de 51 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 51 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Bepaal zelf zon of schaduw met harmonicadoek.

Schaduwdoekkeuze.nl biedt harmonicadoeken waarmee je zelf bepaalt hoeveel zon je wilt boven het terras. Een harmonicadoek wordt met staalkabels en een katrolset open en dicht geschoven. Naast de standaard lichtdoorlatende zijn er ook de waterdichte modellen. Deze zorgen ervoor dat je ook droog zit tijdens een regenbui. Zoek je dus een alternatief voor een vaste overkapping dan is dit een voordelige alternatief. Niet alleen de aanschaf is voordeliger, maar ook de installatie is eenvoudiger. Of je nu kiest voor een schaduwdoek of een harmonicadoek in kwaliteit en functie zit geen verschil, het materiaal is gelijk.

Harmonicadoek inclusief bevestigingsmaterialen

De meeste harmonicadoeken worden compleet geleverd inclusief de benodigde bevestigingmaterialen als staalkabelset, katrollenset en aluminium roedes. Als je voldoende bevestigingsruimte heeft, span je de staalkabels strak met de meegeleverde spanners, zodat het doek over de staalkabels heen en weer schoift. Met de bijgeleverde katrollenset is het schaduwgordijn makkelijk open en dicht te trekken.

Kies voor kwaliteit wavesail

De bekendste merken die Schaduwdoekkeuze.nl levert zijn Sunfighter voor wavesails en Nesling voor harmonicadoeken. Beide merken leveren de doeken in diverse afmetingen en kleuren, inclusief bevestigmateriaal en handleiding. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij zowel Nesling als Sunfighter een pergola in een bepaalde afmeting te bestellen waarin u het harmonica doek kunt bevestigen. Schaduwdoekkeuze.nl heeft ook nog de mogelijkheid om twee harmonicadoeken zonder bevestigingsmateriaal te bestellen waardoor u de vrije hand heeft in de manier waarop u het doek ophangt.