opc_loader

Automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek

Kies voor de gemak met automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek. Maak een keuze voor het juiste materiaal, waterdoorlatend HDPE of waterdicht acryl. Bepaal hierna de afmetingen en kleur. Een op afstandbedienbaar oprolbaar schaduwdoek past dus perfect in uw tuin of op het terras als flexibele permanente zonwering.

Hierom besteld u een automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek bij Schaduwdoekkeuze.nl:
Bestel direct bij de specialist uit eigen atelier!
Levertijd op aanvraag, 3-4 wkn
Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
Geen recht van retour ivm maatwerk
100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze
Keuze uit diverse vooraf betaalmethoden

Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

oprolbaar elektrisch schaduwdoek

Rol uw schaduwdoek eenvoudig op en berg het op

Een automatisch oprlbaar schaduwdoek driehoek biedt een onmiskenbaar voordeel voor plaatsen waar de wind vrijspel heeft. Afhankelijk van de omstandigheden kunt u uw schaduwdoek eenvoudig en snel automatisch oprollen. Door simpelweg één druk op de knop wordt het systeem beschermt wanneer nodig tegen sterke wind. Maak eenvoudig een keuze tussen de gewenste stoffen, waterdoorlatend(HDPE waterdoorlatend) of waterdicht(polyester of Acryl). Voor afmetingen kunt u kiezen uit de standaard zonnedoeken of een speciaal schaduwdoek op maat gemaakt.

Schaduwdoek driehoek met automtisch oprolsysteem op afstandbediening.

Geniet van meer comfort bij het gebruik van uw schaduwdoek dankzij het automatisch oprolsysteem met afstandbediening. Met het automatisch systeem in de buis kunt u het zonnezeil driehoek op elk moment snel en eenvoudig oprollen en zo uw installatie beschermen tegen sterke wind. Dit systeem is ideaal voor diegenen die een schaduwdoek willen hebben wat men snel in en uit kan rollen wanneer nodig. Denk hierbij aan windgevoelige plaatsen of een plek waar men niet continu schaduw wilt zoals bij een standaard vast schaduwdoek. De elektrische oprolbare driehoek schaduwdoeken kunnen in minder dan een minuut zeer snel worden uit- of ingerold!

Het oprolbaar schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende doek uitvoeringen

Om beter aan uw eisen met betrekking tot zonwering en sterkte te voldoen, zijn onze oprolbare schaduwdoeken beschikbaar in verschillende doek kwaliteiten. Zo heeft men keuze tussen waterdoorlatend en waterdicht.

Ik wil dat het schaduwdoek een effectieve zon- en windbescherming garandeert

Het HDPE 285gr/m2 waterdoorlatend schaduwdoek materiaal is een van de beste doek kwaliteiten op de markt. Met 95% UV-blokkering en optimale windweerstand(80 km / u) is dit een schaduwdoek dat lang meegaat. Geïnspireerd door de nautische techniek, kan de robuustheid ervan meer worden bewezen en de maritieme stijl geeft het een sfeervolle uitstraling. Het HDPE materiaal is beschikbaar in vele verschillende kleuren, is effectief, aanpasbaar aan alle configuraties en geeft uw buitenruimte een moderne en creatieve touch.

Ik wil bescherming tegen zon en regen

Het 100% Acryl materiaal is net zo effectief als het HDPE, maar de acrylstof beschermt ook tegen de regen. Dit geeft echter minder windweerstand(60 km / u) door de ondoordringbaarheid van het weefsel. Belangrijk is wel dat men een waterdicht schaduwdoek op de juiste manier installeert met voldoende afloop.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur