opc_loader

high-class 3d schaduwdoeken

Kies voor Elegantie in zonwering

De High-class 3D schaduwdoeken geven een persoonlijk gevoel aan uw zonwering doordat deze in samenspraak met u ontworpen worden. Zo is er voor ieder terras een functioneel 3D schaduwdoek mogelijk wat voldoet aan uw persoonlijke wensen en vormgeving binnen de mogelijkheden van high-class schaduwdoeken. Aan de hand van een volledige drie dimensionale tekening krijgt u een zoveel mogelijk realistisch beeld van het te verwachten eind resultaat met een 3D zonnedoek als terras zonwering.

 Uw eigen unieke schaduwdoek door volledige aan u wensen aan te passen vormgeving

Duurzaamheid belangrijk bij 3D zonnedoek

U wilt jarenlang kunnen genieten van het zomerse buitenleven in uw tuin? maar zoekt ook mee en dan de schaduw en verkoeling op. Dan is een design 3D zonnedoek een perfecte oplossing voor u. Door de naadloze samenstelling van een duurzaam 3D zonnedoek met de juiste bevestiging materialen compleet afgestemd op uw tuin en wensen ontstaat er een high-class terras zonwering. Door de toepassing van een 3D schaduwdoek wordt er een extra dimensie aan uw woonomgeving toegepast.

 Weerbestendig materiaal

 Genieten van voorjaar tm najaar

 Design vol zwevende constructie

3D zonnedoeken

3D schaduwdoeken juiste oplossing voor diverse doeleinden

Door top kwaliteit van een 3D schaduwdoek kan men deze gebruiken voor diverse doeleinden. Wilt u ipv een traditionele parasol een trendy schaduw oplossing dan is een 3D zonnedoek een juiste keus. Met 100% functionaliteit bent u altijd beschermt tegen 95% van de Uv straling. Ondanks de redelijke dichte structuur van het doek is het altijd 32% koeler onder een 3D schaduwdoek. Maar een 3D zonnedoek kan ook geplaatst worden ipv een terrasoverkapping of dienen als tuinpaviljoen voor een perfect tuinfeest.

3D zonnedoek design vrijstaand

Hoogwaardige techniek bij een 3D schaduwdoek

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen in combinatie met een 3D zonnedoek ontstaat de luxe en stijlvolle uitstraling. Zo wordt naast het 3D schaduwdoek bij de bevestiging gebruik gemaakt van hoogwaardig Rvs. Het bevestigen van een 3D zonnedoek kan zowel aan de muur dmv Rvs spanplaten die rechtstreeks op de muur gemonteerd worden. Hierdoor is het bijspannen zeer eenvoudig en zijn overbodige spandraden overbodig. Heeft u geen vaste montage plek dan is er de mogelijkheid om een geslepen Rvs paal in de tuin te plaatsen met bodemhuls. Het voordeel van een bodemhuls is dat men door een simpele druk beweging de paal in de wintermaanden eenvoudig en snel kunt verwijderen evenals het 3D schaduwdoek.

3d schaduwdoek techniek

MAAK EEN IN MEET AFSPRAAK VOOR UW 3D SCHADUWDOEK 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een 3D schaduwdoek in laten meten? klik dan hier voor meer persoonlijke informatie of een directe nauwkeurige prijsopgave van High-class 3D zonnedoeken. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.