opc_loader

MEET JUIST VOORDAT U UW WATERDICHT VIERKANT ZONNEZEIL BESTELD!!

houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingpunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

Montage instructie voor een waterdicht Zonnezeil Vierkant:
Het Zonnezeil dient voldoende schuin(minimaal 30cm per 1m doeklengte) te hangen ivm voldoende water afloop om waterzakken te voorkomen. Zorg ervoor dat de opstaande naad aan de binnenzijde zit, zodat het water gemakkelijk van het Zonnezeil afloopt. Hierdoor wordt het doorlekken bij de naden geminimaliseerd. Doorlekken bij de naden van een Zonnezeil kan altijd dit is afhankelijk van de hoeveelheid water.

Filters
€ 79
€ 290
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1

Zonnezeil vierkant weerbestendig en waterdicht schaduwdoek als zonwering overkapping in uw tuin. Monteer een waterdicht vierkant zonnezeil boven uw tuinset en u kunt door de coating die op het schaduwdoekl is aangebracht tijdens een regenbui toch buiten blijven zitten. Het is wel verstandig om het zonnezeil vierkant tijdens harde wind te verwijderen omdat bij dit type schaduwdoek de wind er niet doorheen kan en dus veel wind kan vangen. 

 

Doordat het zonnezeil vierkant water en winddicht is vangt het meer trekkracht bij wind, hierdoor is het belangrijk dat de montagen juist gebeurt. Kies hiervoor de aangeboden bevestigingset voor een vierkant zonnezeil zodat u verzekerd bent van kwaliteit en problemen voorkomt. Wanneer er gebruik wordt gemaakt om het zonnezeil vierkant aan een vrijstaande Rvs paal te bevestigen vergeet dan niet om een grondanker in de vloer te plaatsen die stevig genoeg is.

 

Plaats een zonnezeil vierkant op balkon, terras of tuin als waterdichte zonwering.