opc_loader

MEET JUIST VOORDAT U UW WATERDICHT RECHTHOEKIG ZONNEZEIL BESTELD!!

houdt rekening met de extra(30cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingpunt nodig hebt!

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding     

Montage instructie voor een waterdicht Zonnezeil Rechthoek:
Het Zonnezeil dient voldoende schuin(minimaal 30cm per 1m doeklengte) te hangen ivm voldoende water afloop om waterzakken te voorkomen. Zorg ervoor dat de opstaande naad aan de binnenzijde zit, zodat het water gemakkelijk van het Zonnezeil afloopt. Hierdoor wordt het doorlekken bij de naden geminimaliseerd. Doorlekken bij de naden van een Zonnezeil kan altijd dit is afhankelijk van de hoeveelheid water.

Filters
€ 119
€ 329
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 51 (van de 51 artikelen). Resultaat:1

Met een zonnezeil rechthoek onderscheidt u zich dmv de exclusieve uitstraling van het waterdichte rechthoek schaduwdoek. Door de waterdichte coating van polyacrylaten over het 160gr/m² polysterdoek kunt u met een gerust hart droog buiten blijven zitten bij een lichte regenbui. Daarnaast zorgt de polyacrylaten coating voor een zeer makkelijk reinigbaar zonnezeil. Waneer u dus een waterdichte tijdelijke terrasoverkapping zoket kies dan voor een zonnezeil rechthoek van Schaduwdoekkeuze.

 

Naast de hoge waterdichtheid van een zonnezeil rechthoek beschermt deze ook 95% tegen Uv straling. Dus wanneer in de zomermaanden de Uv straling stijgt beschermt een rechthoek zonnezeil u er tegfen. Dus zowel tegen regfen als Uv straling bent u beschermt met een waterdicht rechthoek schaduwdoek. Daarbij zal de stof kleur van het rechthoek zonnezeil zeker niet verkleuren door de Uv straling.

 

Kies daar naast voor de standaard bevestiging materialen om het rechthoek zonnezeil stevig te monteren. Met de door Schaduwdoekkeuze aangeboden rechthoek bevestigingset bent u zeker van een stevige montage van u rechthoek zonnezeil. Zowel met stevige windvlagen als een behoorlijke regenval zal het zonnezeil rechthoek blijven hangen.