opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Raamzeilen

Raamzeilen geven u extra warmte en comfort tijdens slecht weer. U heeft een gezellig barbecuefeest georganiseerd, maar ineens begint het te regenen. Dit was voorspelt, maar u baalt natuurlijk ontzettend. Met raamzeilen gaat dit probleem u nooit meer overvallen. U kan binnen een handomdraai uw terras afschermen van kou, regen en wind. U zit heerlijk overdacht op het terras terwijl de barbecue lekker blijft doorstoken. Eventueel kan u een zeil met raam zelfs combineren met een houtkachel onder uw veranda. Dankzij de raamzeilen blijft de gestookte warmte onder uw schermen hangen waardoor het lekker aangenaam warm blijft.

Raamzeilen

Raamzeilen bestellen

Zeilen met vizier zodat u kan blijven genieten van uw tuin. Raamzeilen kunnen door onze shop geleverd worden in verschillende vormen en designs. Het voordeel is dat u gewoon lekker naar buiten kan blijven kijken. Een dicht raamzeil is ook mogelijk, maar er zijn klanten die zich zo een beetje opgesloten voelen. Vooral als u vier zeilen plaatst waarbij u de complete veranda afsluit tegen regen, wind en kou. Dankzij het vizier heeft u een raampje waar u doorheen naar buiten kan kijken. U heeft zo geen opgesloten gevoel en ondanks dat u alles heeft afgesloten heeft u het idee dat u nog lekker vrij zit. Na de regenbui kan u de zeilen natuurlijk eenvoudig weer demonteren zodat u weer lekker vrij in uw achtertuin zit.

Raamzeilen helpen ook om uw huis te isoleren, houden u gezellig bij koud weer en verhogen de energie-efficiëntie van uw huis.

Raamzeilen die de zon door de rijke kleuren laten schijnen, kunnen in de zomer mooi zijn in voor de woonkamer, waardoor uw huis een fris en luchtig gevoel krijgt. Aan de andere kant zijn ze perfect voor zowel het voorruit als de achterruit in de zomer - raamzeilen die zijn ontworpen om licht tegen te houden, zorgen ervoor dat, hoewel de zon misschien vroeg opkomt, u nog steeds kunt genieten van koeling in uw huis. U kunt ook genieten van privacy zonder het licht uit te schakelen met vitrages voor uw ramen.

Raamzeil zelf samenstellen

U kan in onze shop terecht om uw eigen raamzeil volledig zelf samen te stellen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor slechts één zeil met vizier en de andere zeilen zonder vizier. Onze zeilen zijn leverbaar met verschillende systemen die u eenvoudig op uw veranda kan monteren. U kan hiermee bijvoorbeeld even snel uw zeil oprollen en weer laten zakken als het toch te koud wordt. In onze webshop heeft u uitgebreide mogelijkheden om uit te kiezen voor uw eigen raamzeilen. U kan eenvoudig zelf bepalen welke zeilen u het beste vindt passen bij uw terras. In ons assortiment zitten verschillende designs en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Als u bezig bent om het beneden op te knappen, bijvoorbeeld de serre of een veranda bekijk dan de mogelijkheden om te kijken naar raamzeilen. Ze bieden een geweldige manier om kleur, diepte, sfeer en een beetje stijl toe te voegen. Raamzeilen kunnen de perfecte finishing touch zijn voor een nieuw ingerichte serre, of kunnen het startpunt en inspiratie zijn voor de rest van uw interieur. Raamzeilen bieden ook privacy en zijn sfeervol als het gaat om het bedekken van een omgeving. 

Raamzeil veranda 

Met onze zeilen kan u heel eenvoudig uw leefruimte uitbreiden. U hoeft niet meer in de avond naar binnen te gaan omdat het te koud wordt. Met raamzeilen sluit u eenvoudig uw veranda af en kan u met een houtkachel erbij zelfs in de wintermaanden nog lekker lang buiten blijven zitten. U kan uw veranda eenvoudig regen en winddicht maken zodat u er lekker knus bijzit. Als u kiest voor een zeil met vizier dan kan u gewoon lekker naar buiten blijven kijken. U kan nu van uw terras of veranda genieten wanneer het u uitkomt. U bent dus niet meer afhankelijk van het weer of andere omstandigheden. Dankzij een raamzeil kan u zelfs tijdens de herfst en winter lekker plaatsnemen in uw eigen achtertuin.

Ga hier direct naar het juiste raamzeilen voor uw veranda

raamzeilen

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat