opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Raamzeilen voor overkapping voor extra warmte

Een overkapping leek de ideale oplossing om langer in de tuin te zitten. In Nederland kan je tijdens een mooie zomer prima buiten zitten. Het enige nadeel is dat er al snel een wind op komt zetten. Voor je het weet sta je te trillen van de kou. Een avondje gezellig met vrienden buiten zitten eindigt al snel in binnen zitten. Dit is jammer want je kan prima genieten in de achtertuin. Vooral met een overkapping. Een oplossing om het toch aangenaam warm te krijgen zijn raamzeilen voor overkapping. Met raamzeilen kan je nog steeds naar buiten kijken, maar zit je afgesloten voor de wind. Je kan eindelijk genieten in je eigen achtertuin.

Raamzeilen voor overkapping

Raamzeilen voor overkapping op maat maken

Wil je genieten van een beetje extra warmte onder je overkapping? Laat raamzeilen voor overkapping op maat maken. Via onze website kan je aangeven hoe groot jouw veranda is en we maken direct een offerte. Je ziet meteen hoeveel het kost om je overkapping dicht te maken met speciale zeilen. Bij het maken van de zeilen wordt gebruik gemaakt van doorzichtig PVC. Je kan zo er doorheen kijken en blijven genieten van het uitzicht. Je hebt zo nog steeds het idee dat je in de tuin zit in combinatie met de aangename warmte in huis.

Laat jouw wensen verwerken in je nieuwe raamzeilen!

Je wil misschien voor de helft doorzichtig PVC en de onderzijde voorzien van een kleur. Het maakt niet uit wat je wensen zijn wij kunnen het voor je realiseren. Al onze raamzeilen voor overkapping zijn op maat gemaakt. Wij kunnen dus al je wensen erin verwerken. Elk zeil wordt subliem afgewerkt zodat je een pronkstuk hebt om op te hangen onder je overkapping. Je kan ook meteen een ophangsysteem mee bestellen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende ophangsystemen waaronder een rails of oprolsysteem. Beide mechanismes zijn eenvoudig zelf te installeren. Je hebt dus geen hulp nodig bij de installatie van je nieuwe raamzeilen voor overkapping.

Bestel direct raamzeilen voor overkapping op maat.

Ben je toe aan raamzeilen voor overkapping? Bestel ze direct op onze website. Wij kunnen de raamzeilen volledig op maat maken van je overkapping. We gaan direct aan de slag en binnen een paar werkdagen worden ze gratis thuisbezorgd. De zeilen worden geleverd inclusief ophangsysteem. Je kan ze meteen ophangen en genieten in je nieuwe buitenkamer. Door je overkapping af te sluiten creëer je een extra ruimte waar je in kan ontspannen. Door raamzeilen te gebruiken kan je ondertussen genieten van de plantjes in de tuin.  Tijdens de wintermaanden kan je zelfs als het buiten sneeuwt lekker knus in je buitenkamer zitten. Je sluit de raamzeilen en zet de terrasverwarming iets hoger. Voor je het weet zit je tijdens de wintermaanden lekker buiten in de tuin. Je kan zelfs een winterbarbecue organiseren met een paar vrienden!

Kijk ook bij: Verandagordijnen - Verandarolgordijnen - Verandazeilen - Verandaschermen - Verandadoeken - Verandazeilen op maat - Serre zeilen op maat - Raamzeilen op maat