opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Loft schuifbare overkapping

Hierom bestel je een Schuifbare overkapping bij Schaduwdoekkeuze.nl:

icoon 100% veilig bestellen met verandagordijnen webwinkelkeur logo
icoon Diverse veilige betaalmethoden verandagordijnen betaalinformatie
icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
20 - 25 werkdagen geleverd

Loft Schuifbare overkapping

Vaak heeft een overkapping een vlakke uitstraling. Steeds vaker ziet men bij houten overkappingen het model van een kapschuur gebaseerd op de Scandinavische stijl. Nu heeft Schaduwdoekkeuze.nl daar een aluminium schuifbare overkapping variant op, model Loft. Een specifiek terrasoverkapping die aansluit op de hedendaagse architectuur van de gebouwen met spitsenkap. Minimalistisch, ingetogen, met een karakteristiek zadeldak wat de mogelijkheid bied om geheel of gedeeltelijk opengeschoven te worden. Het combineert op verbazingwekkende wijze traditie met moderniteit.

Bepaal wanneer je buiten of binnen zit

Schuifbare overkappingen bevatten alle mogelijke kenmerken van een handige en ruime constructie. Bij schuifbare overkapping Loft wordt dit nog eens extra benadrukt door de spitsen kap. Een eenvoudige aluminium constructie met een hoog dak stelt de gebruikers in staat om vrij van de ruimte te genieten. Een opgesloten gevoel heb je dan ook niet meer, ook niet wanneer je voor een kleine afmeting kiest. Een module van maximale grootte kan een terras, tuin of patio overkappen van maar liefst 100 m2. Het is een bijzonder product, niet alleen qua mogelijkheden, maar ook vanwege de manier waarop het doek van het dak wordt gevouwen. Het doek schuift als een harmonicadoek in een naar beneden, waardoor de ruimte erboven zichtbaar wordt. Je kijkt s'avonds dus vrij naar de sterrenhemel.

Geniet van de voordelen

Je kan de schuifbare overkapping Loft helemaal naar eigen wens samenstellen en inrichten. Zo kan je de aluminium kapschuur veranda voorzien van glazen schuifdeuren waardoor je een extra binnen ruimte krijgt. Combineer deze met een elektrische terrasstraler en je kunt ook op koudere dagen buiten in de tuin genieten. Of je hebt als restaurant een extra ruimt waar je gasten kunt laten dineren. Ook qua zonwering heb je de mogelijkheid om de zijwanden te voorzien van zipscreens. Hierdoor ben je beschermd tegen wind, zon en insecten zonder volledig opgesloten te zitten. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren die perfect aansluiten bij het gebouw. Waar door het een onderdeel wordt van het landschap.

Eigenschappen

  • Totale waterbestendigheid na het ontvouwen van het dak.
  • Een goed doorontwikkeld gootsysteem maakt de Loft schuifbare overkapping erg handig als het regent.
  • Het op afstand bedienbare dak kan naar wens worden ingeklapt.
  • Dankzij de modulaire verbinding van de elementen is het mogelijk om met onze terrasoverkappingen een oppervlakte van elke afmeting te bedekken. Met het minimum aantal kolommen blijft er zoveel mogelijk vrije ruimte over.
  • Het is bestand tegen extreme temperaturen en UV-stralen.
  • Het is bestand tegen wind snelheden van 120 km / u.
  • Het dak warmt niet op. Je kan dus ook op warme dagen in de zomer genieten van je schuifbare overkapping.
  • Het is mogelijk zijpanelen van glas of screens te installeren die bedoeld zijn om te beschermen tegen zon, wind, en regen. Hierdoor wordt het ‘buitenseizoen’ aanzienlijk verlengd.
  • Kies voor verlichting met LED-spots en geniet ook s'avonds van je terrasoverkapping. 

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@outdoortuinidee.nl

Showroom open:
Ma t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Loft schuifbare overkapping heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Loft schuifbare overkapping


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken