opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandazonwering op maat

Kies je eigen verandazonwering op maat. Bepaal je afmeting en kies je stof materiaal en kleur. Met een zonwering systeem op je doorzichtige dak van serre, veranda of lichtstraat voorkom je het sauna gevoel binnen.

Hierom bestel je een verandazonwering op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je zonwering snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
 

Of betaal in termijnen vanaf 36,90 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
20 - 25 werkdagen geleverd

Verandazonwering op maat kopen tegen lage prijzen

Veranda's en serres worden door de grote glasoppervlakken blootgesteld aan enorme zonnestraling. Om een ​​aangenaam binnenklimaat te creëren, moeten er speciale maatregelen worden genomen op het gebied van zonwering. Met onze speciale verandazonwering op maat voorkom je deze oververhitting door de zon en houd je de temperatuur constant. Ontwerp je veranda zonwering individueel naar je eigen wensen en behoeften, zodat deze als maatwerk product perfect in kleur geïntegreerd kan worden in het totaalplaatje van je tuin.

Voordelen van onze verandazonwering op maat

Schaduwdoekkeuze biedt je verschillende oplossingen om je veranda,serre of overkapping te beschermen tegen de zon. Één van de meeste bekendste modellen is een verandazonwering die op de profielen van het serredak gemonteerd worden. De voordelen van onze verandazonwering in één oogopslag:

 • Ideale zonwering voor je serre, veranda of terrasoverkapping met het juiste zonwering doek.
 • Verandazonwering kan gebruikt worden op zowel horizontale als schuine glazen daken.
 • Voorkomt dat de binnenruimte warm wordt.
 • Wordt op maat gemaakt zodat het past op iedere overkapping.
 • Kan zowel aan binnenkant als buiten op het dak geplaatst worden.
 • Diverse montagemogelijkheden.
 • Gedeeltelijk koppelbaar om grote zonwering mogelijk te maken.

Hoe werkt een veranda zonwering?

De cassette van de veranda zonwering kan zowel onder aan de binnenkant als bovenop aan de buitenkant geïnstalleerd worden. Bij montage binnen wordt je serrezonwering niet blootgesteld aan andere weersomstandigheden dan het licht van de zon zelf. Dat komt de levensduur van de serrezonwering ten goede. Maar de meest gekozen montage is buiten op het dak van de veranda of serre. De cassette wordt dan aan de buitenkant boven aan het dak gemonteerd. De kleine aluminium beugels maken ook eenvoudige montage aan beide zijden, buiten en binnen mogelijk. De geleiderails worden op de profielen van de dakconstructie bevestigd. Het zonwering doek wordt automatisch in uitgeschoven en ingeschoven door deze rails. De aandrijving is elektrisch eventueel als optie met afstandsbediening. Dit veranda zonwering systeem is ook te gebruiken op ieder type dak of terrasoverkapping.

Hoogwaardige materialen voor zonwering voor veranda's, serre's en overkappingen

Voor onze serrezonwering gebruiken we geëxtrudeerd aluminium. Dit hoogwaardige materiaal garandeert een lange levensduur. De perfect op elkaar afgestemde rails laten het doek soepel lopen en kunnen worden gecoat in elke RAL kleur uit ons assortiment. Door de ruime keus uit 2 stof materialen, Soltis 92 en Acryl met ieder zijn eigen kleur programma, heb je als klant zelf de mogelijkheid om de juiste schaduw te vinden. Voor de besturing worden alleen betrouwbare motoren gebruikt die een comfortabele bediening mogelijk maken. De combinatie van robuuste constructie en hoogwaardige weefsels zorgt voor een lange levensduur van je verandazonwering. Wij van Schaduwdoekkeuze willen dat je lang plezier hebt van je nieuwe zonwering voor je overkapping.

Kies je standaard kleur voor je cassette en rails:

verandazonwering ral kleuren

Speciale zonwering door stofstructuur

We gebruiken alleen Acryl stoffen van hoge kwaliteit. Door de speciale stofstructuur van Soltis 92 is het belichtingsspel in de ruimte beperkt, dat ontstaat door het anders invallende licht. Dit beperkt de verwarming van de binnenruimte aanzienlijk. Naast aangename lucht en temperaturen wordt tegelijkertijd een goede schaduwwerking bereikt. Dit bespaart je ook elektriciteit en eventuele onderhoudskosten voor een bestaande airconditioning systeem.

verandazonwering stof soltis 92

Voordelen van een speciale stofstructuur:

 • Comfortabele kamertemperatuur
 • Optimale bescherming tegen de zon
 • Energiebesparend
 • Hoge functionaliteit

We bieden twee verschillende stoffen aan, Soltis 92 en Acryl in meerdere kleuren aan. Deze keuze variëren afhankelijk van de afmeting van de verandazonwering.

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een verandazonwering op maat? Hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Ma t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Verandazonwering op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Verandazonwering op maat


Dit heb je bekeken