opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandazeil op maat

Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1

Verandazeilen op maat

Verandazeilen op maat speciaal voor uw eigen veranda. Je hebt natuurlijk een veranda aangeschaft omdat je lekker lang van de tuin wilt genieten. Dankzij een veranda kun je vaak al vroeg in het voorjaar en ook in het najaar in de tuin zitten. Het enige nadeel is dat er nog wel eens een wind wil opzetten in Nederland. Helaas kan een veranda de wind niet volledig tegenhouden en dit kan lastig zijn als je lekker wilt genieten van de vroege voorjaarszon. Met verandazeilen op maat kun je eenvoudig je veranda volledig rondom afsluiten. Je zit er zo lekker warm en knus bij en je hebt geen last meer van de wind. Wij hebben diverse mogelijkheden voor het maken van het ideale verandadoek voor jouw overkapping.

Met verandazeilen maak je een wintertuin

De enige reden waarom we in de wintermaanden niet in de tuin zitten heeft te maken met de temperatuur. Het is al snel veel te koud om lekker in de tuin te gaan zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor en dat zijn de verandazeilen op maat. Je kunt hiermee de terrasoverkapping volledig afsluiten van de buitenwereld waardoor je beschermt bent tegen wind en regen. Door het plaatsen van een pelletkachel of elektrisch terrasstraler heb je het extra snel warm. Het maakt dus niet meer uit of er een meter sneeuw ligt of de zon schijnt. Met een verandadoek kun je langer en meer de tijd buiten doorbrengen. Geniet tot laat in de avond, beschut van de wind en andere weersinvloeden met ononderbroken stress vrij uitzicht op je tuin en terras. Serrezeilen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en vormen een fantastische manier om onze huizen open te stellen voor de tuin, waardoor het leven binnen en buiten naadloos wordt gecombineerd.

Verandazeilen op maat maken van uw wensen

In onze webshop kan je terecht om verandazeilen op maat te laten maken die voldoen aan je wensen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit bepaalde kleuren en verschillende uitvoeringen. Zo maak je een keuze tussen een ademend of een volledig gesloten verandazeil. 

Voordelen van een ademend (hdpe) verandazeil:

  • Geen last meer van condens
  • Schimmelvrije veranda
  • Altijd verse lucht, goede ventilatie.
  • Zonwerend

Voordelen gesloten (pvc) verandazeil:

  • Volledig rondom gesloten
  • Winddicht
  • Regenbestendig
  • Houdt de warmte vast wanneer gesloten.

Bestel eenvoudig je verandazeilen op maat online

Ben je overtuigd van de voordelen dan kun je snel en gemakkelijk de verandazeilen op maat bestellen? Je klikt eenvoudig op de knop offerte aanvraag en vult het formulier in. Je ontvangt dan uiterlijk binnen een paar uur een offerte van ons per mail. Op deze manier kun je er snel van genieten. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Stelt u zich eens voor wat je onder je veranda kunt doen wanneer deze bij het interieur getrokken wordt.