opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Kies je model 
Materiaal kenmerken 
Doorzichtig venster 
Breedte op maat 

Individuele productie van uw verandazeil Coolsail

Heeft u een mooi terrasoverkapping, veranda een gezellig balkon of een paviljoen? Dan kent u waarschijnlijk het volgende probleem: U zit bij elkaar en dan stoort een regenbui of een frisse wind vlaag de gezelligheid. Zou het toch niet fijn zijn om te kunnen blijven zitten? Met een verandazeil Coolsail bent u beschermt tegen regen, wind en kou. Wij bieden u een op maat gemaakt verandazeil dat u aan uw behoeften kunt aanpassen met veel uitrustingsopties! Met onze Coolsail verandazeilen op maat kunt u indien nodig uw veranda of overkapping beschermen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Verleng het "buitenseizoen" en gebruik uw terras van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Een direct overzicht betreffende de samenstelling van verandazeil Coolsail. Gemaakt van PVC zeil in combinatie met doorzichtig raamzeil. U kunt individueel de gewenste hoogte van het doorzichtig raamzeil specificeren. Dit maakt ook een bijna volledig transparante look mogelijk. Alleen de randen van het verandazeil blijven over met een 50 mm brede polypropyleen band voor duurzame duurzaamheid. Naar gelang uw wensen kan men een verandazeil zelf samenstellen met eventueel een deur. Ieder verandazeil Coolsail wordt volgens uw specificaties op maat geproduceerd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal.

Belangrijke kenmerken van raamfolie

Het is belangrijk om te weten dat de raamfolie zeer gevoelig is voor weersinvloeden en hier op verschillende wijze reageert. Wanneer het kouder wordt is het doorzichtig raamfolie stugger en harder, het kan zelfs scheuren wanneer het vriest. In de zomer bij hogere temperaturen is veel soepeler. Crystel plus 500 raamfolie is een kunststof materiaal wat zeer gevoelig is en kan krimpen. Bij overgang van koud naar warme temperaturen ontstaan melkachtige vlekken die na enige tijd weer wegtrekken. Daarnaast is het belangrijk dat men het verandazeil Coolsail in combinatie met een doorzichtig venster niet oprolt of vouwt bij vochtig weer. Om de krimp tegen te gaan is het belangrijk om het verandazeil Coolsail regelmatig afterollen en op te spannen om de krimp te voorkomen.